2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5689 بازدید | 171 پست

منم یه ۱۵ کیلو دیگه لاغر کردم 😅😐 یه لباس مجلسی مشکی خوشگل دنباله دار تنمه دارم با شوهرم تو خونه میرقصیم مثه خلا 😅😐 کفش پاشنه بلند هم پامه 

خونمون هم نوعه وسایلامون هم نوعه منم دیگه دست و پا چلفتی نیستم هیچی رو نمیشکنم 😅😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از در مرکز حمایتی مادر کودکم اومدم بیرون.. توی ماشینم(عاشق پرادو دو در هستم،ماشین الان خودمم یک‌ چی ...

مرکز مادر کودک چیه ؟ میشه یه مختصر بگید ؟

درخواست دوستی نفرستید پذیرفته نمی شود. حتی شما دوست عزیز 🙏 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امشب خیلی دلم هوای ایرانو کرد..۱۵ ساله که امریکام، و نیومدم سر بزنم..بعد از اینکه توی  ماه ایند ...

شما دیگه خیلی رفتی تو نقش😅

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

كارامو جمع كردم و در حال مهاجرتم

الان ارزوئه ولي در واقع هدفه بخاطر اينده پسرمم ك شده باد عمليش كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرم خداروشکر خیلی از کارش راضیه و همیشه خوشحاله ، عاشق مهمانی رفتن و دورهمیه ، امروز دیگه اسباب کشی تموم شد و اولین شبیه که خونه خودمون میخوابیم ، یه خونه سه خوابه بزرگ و دلباز ، ۱۰ سال منتظر بودیم بتونیم همچین خونه خوب و نوسازی بخریم . 

من حالم خوب شده ، بار آخری که رفتم دکتر گفت واقعا معجزه شده و بعد از ۲۰ سال این بیماری از بدنت رفته و دیگه میتونی با خیال راحت پسرتو بزرگ کنی 🥺 الهی شکر 😔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه دختر خوشگل چشم رنگی مو طلایی دارم

همسرم کار و کاسبش پر رونقه

صبا براشون توی خونه ی بزرگ و پر نورم صبحانه اماده میکنم

مامانم بازنشسته شده و میاد خونمون به دخترم سر بزنه

بعد میزم به سفارش های فینگز فودم میرسم❤️

با اونی ک دوسش دارم نامزد شدم داریم برا ایندمون برنامه میریزیم ❤️🥲

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

من فقط آرامش میخام وی پولی ک بخور نمیر باشه و خبری از درگیری و دعوا و ...نباشه وخانوادم سالم باشن هیچی نداریم ها ولی راضی ام بخدا چرا چون خیلیا رو دیدم ک همه چی داشتن تا لحظه آخر تلاش وکار کردن ومرگ امونشون نداد 

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗

اینکه دانشجوی رشته حسابداری تهرانم و الانم تو خونه مجردیمم فردا هم قراره برم 207سفید رنگم و که بابام تازه برام خریدرو از شهرستان بفرسته تهران:)

و کلییی رویای دیه که داستانه:)

گاهی تنهاترین انسان ها صبورترینن:)army purple