2777
2789
عنوان

امروز سند پورشه مو بنامم زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 5687 بازدید | 171 پست

منم یه ۱۵ کیلو دیگه لاغر کردم 😅😐 یه لباس مجلسی مشکی خوشگل دنباله دار تنمه دارم با شوهرم تو خونه میرقصیم مثه خلا 😅😐 کفش پاشنه بلند هم پامه 

خونمون هم نوعه وسایلامون هم نوعه منم دیگه دست و پا چلفتی نیستم هیچی رو نمیشکنم 😅😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
از در مرکز حمایتی مادر کودکم اومدم بیرون.. توی ماشینم(عاشق پرادو دو در هستم،ماشین الان خودمم یک‌ چی ...

مرکز مادر کودک چیه ؟ میشه یه مختصر بگید ؟

درخواست دوستی نفرستید پذیرفته نمی شود. حتی شما دوست عزیز 🙏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امشب خیلی دلم هوای ایرانو کرد..۱۵ ساله که امریکام، و نیومدم سر بزنم..بعد از اینکه توی  ماه ایند ...

شما دیگه خیلی رفتی تو نقش😅

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

كارامو جمع كردم و در حال مهاجرتم

الان ارزوئه ولي در واقع هدفه بخاطر اينده پسرمم ك شده باد عمليش كنم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرم خداروشکر خیلی از کارش راضیه و همیشه خوشحاله ، عاشق مهمانی رفتن و دورهمیه ، امروز دیگه اسباب کشی تموم شد و اولین شبیه که خونه خودمون میخوابیم ، یه خونه سه خوابه بزرگ و دلباز ، ۱۰ سال منتظر بودیم بتونیم همچین خونه خوب و نوسازی بخریم . 

من حالم خوب شده ، بار آخری که رفتم دکتر گفت واقعا معجزه شده و بعد از ۲۰ سال این بیماری از بدنت رفته و دیگه میتونی با خیال راحت پسرتو بزرگ کنی 🥺 الهی شکر 😔

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه دختر خوشگل چشم رنگی مو طلایی دارم

همسرم کار و کاسبش پر رونقه

صبا براشون توی خونه ی بزرگ و پر نورم صبحانه اماده میکنم

مامانم بازنشسته شده و میاد خونمون به دخترم سر بزنه

بعد میزم به سفارش های فینگز فودم میرسم❤️

با اونی ک دوسش دارم نامزد شدم داریم برا ایندمون برنامه میریزیم ❤️🥲

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

من فقط آرامش میخام وی پولی ک بخور نمیر باشه و خبری از درگیری و دعوا و ...نباشه وخانوادم سالم باشن هیچی نداریم ها ولی راضی ام بخدا چرا چون خیلیا رو دیدم ک همه چی داشتن تا لحظه آخر تلاش وکار کردن ومرگ امونشون نداد 

💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗

اینکه دانشجوی رشته حسابداری تهرانم و الانم تو خونه مجردیمم فردا هم قراره برم 207سفید رنگم و که بابام تازه برام خریدرو از شهرستان بفرسته تهران:)

و کلییی رویای دیه که داستانه:)

گاهی تنهاترین انسان ها صبورترینن:)army purple