بعد اون رفتم تولیدی لباسم چندتا خانم مجرد توش کار میکنن چند نفرشونم جدا شدن من خیلی خوشحالم که باهاشون کار میکنم و دست شون تو جیب خودشونه
الانم تو پنت هاوس ام دارم با شما مکالمه میکنم
شما الان کجایید؟
فک کنید به امشب تو آرزوهاتون دارین زندگی میکنید خیلی واقعی
برای توی سایت ول چرخیدن😎برای دکمه حذفیدن😬برای کاربریمکاربریت کاربرامون✊️برای تعلیقی ها کهجون میدن👎برای لایک و پست و تاپیکو تعلیقی/برای حسرتای پر،بازدیدی/برای حلیم با نمک یا شکر،جنگ و دعوا/برای تاپیکهای منشوری/برای کاربرای مرد وجنگ و دعوا/برای بچهمچه های کنکوری/برای کاربری و احتمال انقزاضش/برای کاربرای پر نفوذی/برای شوهر و عوق،خانواده اش/فقط طلاق فقط طلاقه ادامش/برای روزهای خوب قبل ازدواج و/برای نی نی یار و اخلاق فوق العاده اش😈/برای دروغ هایی که بر ملا شد/برای کاربری کهناحق بیصدا شد/برای باردارای پا به مامون/برای باربی ها ومانکنامون/برای تپل های مهربونو/برای ساقیم ساقی ات ساقیامون/برای شام وناهارا چی دارین/وجمله یه بچه دیگه بیارین/برای دغدغه سمی که دارین/برای جمله لول ندارین/برای دعواهای قوم و خویشی/برای داستانای دروغین/برای تو دوغت رو بنوشو/طرفدار نوشابه یا که دوغین؟/برای پست های طوماری/برای تاپیک ماورایی/برای حرفهای سیاسی/برای کاربرای احساسی/برای سیزده ساله بچه دار و/برای مادرای خانه دار و/برای استقلال زنامون/برای مدال گزارش زنامون/برای تموم روشن فکریامون/برای اعتراض های بیصدامون/برای سارا و ممدامون/برای فریاد بیصدامون/برای وقیح و کار ناپسندش/برای کاربرای بالا بلندش/برای کاربرای گیسوکمندو/برای خوشگلای ابرو کمندش/برای خنده های گهگداری/برای جمله دغدغه ست تو داری/برای اینکه تاپیکزدن نداره/برای کاربری که غصه داره/برای عقاید و فرق و جنجال/برای شوخی ها وکاربرای بیمار/برای ممدی که پوششش دخترونه ست/برای جغدهای شب بیدار/برای لذت ،تاپیک ممنوعه/برای ناخنی کهپر ز گیسه/برای کاربریم کاربریت کاربرامون/برای طرز فکر دوران سلجوقه/برای هانده ایی که شبیه اش زیاده/برای زود باور های ساده/برای کاربرای علم و غیب دارُ/برای کاربرای خان زاده😃 حالا که خوندی و نیشت وا شد😂واسم دعا کن حال دلم خوب شه توکارم موفق بشم و خوشبخت شم.🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸من دیگه حالم خوب نمیشه🍃سایتی که تا هستی بهت کمک نمیکنن ولی وقتی خبر مرگت بهشون میرسه میان تو تاپیک آخریت قربون صدقه ات میرن و برات گریه زاری میکنن بدرد نمیخوره🍃بدرود.
منم یه ۱۵ کیلو دیگه لاغر کردم 😅😐 یه لباس مجلسی مشکی خوشگل دنباله دار تنمه دارم با شوهرم تو خونه میرقصیم مثه خلا 😅😐 کفش پاشنه بلند هم پامه
خونمون هم نوعه وسایلامون هم نوعه منم دیگه دست و پا چلفتی نیستم هیچی رو نمیشکنم 😅😐
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
امشب خیلی دلم هوای ایرانو کرد..۱۵ ساله که امریکام، و نیومدم سر بزنم..بعد از اینکه توی ماه ایند ...
شما دیگه خیلی رفتی تو نقش😅
💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند... مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سرشدبهشوقوصلتـوفصلجوانیـَم هـرگزنمیشودڪهازایندربرانیـَم🥺😍❤️
شوهرم خداروشکر خیلی از کارش راضیه و همیشه خوشحاله ، عاشق مهمانی رفتن و دورهمیه ، امروز دیگه اسباب کشی تموم شد و اولین شبیه که خونه خودمون میخوابیم ، یه خونه سه خوابه بزرگ و دلباز ، ۱۰ سال منتظر بودیم بتونیم همچین خونه خوب و نوسازی بخریم .
من حالم خوب شده ، بار آخری که رفتم دکتر گفت واقعا معجزه شده و بعد از ۲۰ سال این بیماری از بدنت رفته و دیگه میتونی با خیال راحت پسرتو بزرگ کنی 🥺 الهی شکر 😔
تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت دلی را به دریا زدمکه از آب می ترسید
با اونی ک دوسش دارم نامزد شدم داریم برا ایندمون برنامه میریزیم ❤️🥲
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
من فقط آرامش میخام وی پولی ک بخور نمیر باشه و خبری از درگیری و دعوا و ...نباشه وخانوادم سالم باشن هیچی نداریم ها ولی راضی ام بخدا چرا چون خیلیا رو دیدم ک همه چی داشتن تا لحظه آخر تلاش وکار کردن ومرگ امونشون نداد
💗خدای مهربونم خودم وخانوادم و ب خودت میسپرم جز تو کسی و نداریم💗