2777
2789
عنوان

کلی گریه کردم سبک شدم...

812 بازدید | 83 پست

راستش هیچکسی رو ندارم باهاش دردودل کنم حتی باشوهرم ی کلام میگم دعوامونیشه مامان ندارم خواهرمم نمیبینم اصلا...خانواده شوهرمم همش میخوان ی عروس رو بالا ببرن..امروز ی جاریم ی حرفی زد بدجوری سوختم کلن همشون میخوان جاری بزرگمو بالا ببرن و منو بی اهمیت کنن بگن اهمیت نمیدیم بهت ..منم دلم شکسته چون هیچ وقت کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم دلم نازک شده و ب رفتارا بقیه حساسم انگار منو نمیبینن و اهمیت نمیدن..مثلن این جاریم هی ب اون دوتا میگفت ی دختر بیارین بگیرم برا پسرام از بقیه نمیگیرم..حالا انگار من گفتم بیا دختر منو بگیر خیلی بی چشم و روهه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید زبون دار شی

مثلا اون لحظه باید تو جوابش میگفتی حالا نه که دخترا سر و دست میشکنن واس پسرای تو 

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

مهم نیست... شما بهترین مادر برای دخترتون هستید و این با ارزشه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

سعی کن زیاد جدی نگیری و دوری کن ازش آدمایی که به آدم حرص میدن خیلی بدجنسن

♡دوستان عزیز کارهای تایپ ساده و ورد رو با کمترین هزینه براتون انجام میدم ،انجام کار با برنامه spss،مدرس دروس روانشناسی و فلسفه منطق مقطع متوسطه 

الهی خواهر گلم ناراحتی نکن صبورتر رفتار کن

چند ساله عبادات استیجاری انجام میدم مادر سه فرزند هستم نائب چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس یا هر عبادتی  پذیرفته میشه خرج بچه هام از این راه تأمین میشه،،، شماره همراهم ۰۹۹۰۸۷۰۶۰۳۴ خانم مقدم در خدمتم

یاهمش ب اون جاریا میگه کاش عروسا آیندم مثل شما دوتا باشن فقط...منم کنارشون نشستم..خواهرشوهرا هم تایید میکنن ..کلن انگار من براشون اهمیتی ندارم..اومدنی تو ماشین خواستم باشوهرم دردودل کنم میگه اصصصلا پیش من این حرفا رو نزن..منم اومدم خونه کلی گریه کردم..اصلا مراعات نمیکنن ک این مامان نداره هی جلومن میگن وای چ خوبه آدم نزدیک مامانش باشه وااای حال میکنیم

باید زبون دار شی مثلا اون لحظه باید تو جوابش میگفتی حالا نه که دخترا سر و دست میشکنن واس پسرای تو&n ...

اصلا بامن حرف نزد تو جمع میگفت ولی آدم باید خیلی بی‌شعور باشه ک اینجوری بکه