2777
2789
عنوان

خانمهای که پروتز مو انجام دادن لطفا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 8512 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام،

یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به روش میکرو سیلندرمو نصب میشه و نه چسب و نه کلیپس استفاده نمیشه. این تکنیک ترمیم مو برای خانم هایی که مشکل ریزش مو دارند بسیار مناسب است .

اگر اطلاعات بیشتری میخواهی بهم بگو

نه عزیزم لازم به رفتن نیست خودت میتونی تو خونه انجام بدی اصلا سخت نیست

سلام وقت بخیر، یه سوال داشتم خودتون پروتز انجام دادید؟ بعد هر چند وقت یکبار باید تعویض بشه ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام، یه تکنیک هست که بهش‌میگیم میکروسیلندر. من از این متد استفاده میکنم موی ضعیف آسیب نمیبینه. به ...

سلام لطف میکنید راجبش بیشتر توضیح بدین ؟ یعنی چجور به پوست سرم چسبیده میشه پس؟ و اینکه ماندگاریش چقدره و ترمیم هم لازم داره 

هزینه هم اگه بگید عالی میشه