2777
2789

موهام خیلی ریخته رفتم کاشت انجام بدم گفتن کیس مناسب کاشت نیستم ،حالا میخوام پروتز مو انجام بدم ولی شنیدم میگن پوست سر بوی بد میگیره ،کسی اطلاع داره راجبش که چجور هست خوبه یا نه؟ماندگاریش به چه صورت هست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم شهر هستش ،کارشون خوب هستش ؟ شما آشنایی ازتون پیششون کار انجام داده؟

تهران هست کار دکتر خیلی عالیه یه ادمهایی میان براشون کاشت انجام میده تعجب میکنی من کاشت ابرو انجام دادم و یکی از اقوام کاشت مو

تهران هست کار دکتر خیلی عالیه یه ادمهایی میان براشون کاشت انجام میده تعجب میکنی من کاشت ابرو انجام د ...

شمارشون رو دارید یا اگه تو خود گوگل بزنم راحت پیدا میشه؟

تهران هست کار دکتر خیلی عالیه یه ادمهایی میان براشون کاشت انجام میده تعجب میکنی من کاشت ابرو انجام د ...

از کاشت ابروت راضی هستی؟آخه خیلی ها میگن موهایی که رو ابرو کاشته میشه  بدفرم بلند میشه!

میشه برای صاحب خونه شدنمون یه صلوات بفرستین.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

عزیزم چطور شده که موهات انقد ریخته؟ منم موهام تقریبا نصف شده واقعا استرس موهام دارم نمی‌دونم چیکار ...

علت اصلیش فکر کنم استرس هستش توی ۹ ساله گذشته اینقدر همسر سابقم از طریق بچم اذیتم کرد، اینقدر سر یه لقمه نون و کرایه خونه استرس کشیدم تا همین الان با این حجم از گرونی