2777
2789
عنوان

چیجوری میتونن

399 بازدید | 20 پست

خواهرم داشت میرفت بچه هاشو از کلاس بیاره دختر منم دلش میخاست بره بیرون گفتم ما هم بیایم یه کم دخترم هوا بخوره گفت نه،کاری هم نداشت بگم مزاحمشم میخاست بره بیارتشون فقط گفتم این مسیر رفت وبرگشت یه کم دخترم حالش عوض شه،توروخدا دعا کنید تو ثبت نام خودرو اسممون در آد😔تو خونه دلمون پوکید پول تاکسی هم با حقوق ما جور در نمیاد شرمنده دخترمم یه عمر خودم تو خونه نشستم نشد برم بیرون الان دخترمم هست ونمیتونم این حالشو ببینم ....خدایاااا شکرت

..........

ایشالا که زود تر سوار ماشین تودتون بشید فقط چرا وابسته اید به بقیه دست دتترتونو بگیرید با هم برید عصر قدم بزنید حتما نیازی به شخص دیگه ایی نیست تا یکم هوای دخترتون عوض بشه

درد من از حصار برکه نیست                                                       درد من زیستن با ماهیانی است                                           که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده🕊🥀# freeedom

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شهردور سرکار سالی یبار میاد اونم شرمنده تر چون وسیله نداریم💔

اهان.   شوهر من ک‌ ماشین داشت ب داد دل من بچه نمی‌رسید. 

همش خودش ماشین و رفیقا 

خدا لعنتش کنه

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
ناراحت نباش ایشالا ماشین میگیرین سعی کنیم هممون هیچ وقت از هیچ کس انتظار نداشته باشیم

چرا آخه پس ماها چیکار کنیم آخه خدا که نمیده بنده خدا هم میگن انتظار نداشته باشید هدف خلقت ما چیه ،چقد دلم میسوزه وقتی میبینم همه آخرشب میرن با ماشین دور دور اما من هنوز آرزوم اینه که کنار شوهرم تو ماشین سرنشین جلو بشینم ببینم چه لذتی داره

..........
هعیییییی،چرااااا

خونه پدرمم. 

اخلاق ندارع. شوهرم.......... دخترم سه ساله  خونه پدرمم 

میخایم طلاق بگیریم.      کاش.   کاری پیدا بشه برام چون خیلی بی پولم

عشق💚  کاربری دست دو نفره   اوکی😃😃
چرا آخه پس ماها چیکار کنیم آخه خدا که نمیده بنده خدا هم میگن انتظار نداشته باشید هدف خلقت ما چیه ،چق ...

منم قبل از ماشین آرزوشو داشتم

ولی بعدش دیگه عادی شده

ولی مطمئن باش میخرین ایشالا