2777
2789
عنوان

بنظر شما شوهر من قصد داشته خیانت کنه+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 90 پست

توصیه میکنم کلاس همسرداری شرکت کنی عزیزم ، 

کاملا خواهرانه و از سر دلسوزی بهت میگم ، 

فقط با تغییر رفتار و افکار خودت میتونی زندگیتو از این رو به اون رو کنی ،

این مدل مکالمه ای که بینتون وجود داره اصلا در شان رابطه زن و شوهر نیست

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی بنظرم هیچ احترامی برای شوهرت قائل نیستی. سر یه شک مسخره واگذارش میکنی به خدا؟؟؟ و شب نونش و میخ ...

من خیلی دلم به حال شوهرش سوخت

من بعضی وقتا دلم واسه شوهرم تنگ میشه زنگ میزنم هی میگم کجایی کی میایی بهونه میگیرم

شاید بیچاره دلتنگش شده بوده 

بعد اینجوری جواب شنیده

اگه خیانتکار بود مطمعن باشین با مهربونی تمام باهاش رفتار میکرد میگفت عزییییییزم من خیانتم کجا بوده مگه من به تو خانوم خوشگل میتونم خیانت کنم😐🤣🤣

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.
من ۲۸ اون ۲۹

اسی برو رو ادبت کار کن.اگر به همسرت احترام نزاری، کسای میان که خوب بلدن احترام بزارن.اگرم کسی نیاد الگوی مناسبی برا بچه های نخواهی بود.شاید دخترت مثل شما خوش شانس نباشه همسر به ساز گیرش بیاد.

اسی برو رو ادبت کار کن.اگر به همسرت احترام نزاری، کسای میان که خوب بلدن احترام بزارن.اگرم کسی نیاد ا ...

ینی در اون حد بد حرف زدم؟ 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )
ینی در اون حد بد حرف زدم؟ 

خیلی افتضاح

این اگر پیامک باشه مسلما رو در رو خیلی بدتره.

منم دارم رو ادبم کار میکنم و تازه الان میفهمم که چقدر سطحم پایین بود.

عزیزم ادبیاتت و بهتر و شیکتر کن.

من ۲۸ اون ۲۹

اوهوم 

ولی عزیزم چقدر لحن حرف زدن تون بد و چقدر همسرتون صبور واقعا. من به دوست پسرمم یه بار نگفتم دهنتو ببند چه برسه همسر که جایگاه ویژه تری قطعا تو زندگی داره بنظرم با این سبک صحبت کردن از ظرافت خانومانه تون کاسته میشه و طرف مقایل سرد میشه نسبت بهتون. 

من مطمنم تمام دلایلی که کتبا براتون ارسال کردن درست بوده و جای شک نیست. کسی بخواد خطا کنه تو خونه خودش انجام نمیده 

خیلی افتضاح این اگر پیامک باشه مسلما رو در رو خیلی بدتره. منم دارم رو ادبم کار میکنم و تازه الان م ...

تازه یکم بهتر شدم قبلنا آتیش بودم 

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )