2777
2789
عنوان

بنظر شما شوهر من قصد داشته خیانت کنه+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 7812 بازدید | 90 پست
اوهوم  ولی عزیزم چقدر لحن حرف زدن تون بد و چقدر همسرتون صبور واقعا. من به دوست پسرمم یه بار نگ ...

الان بنظرت چی براش بنویسم یکم قضیه رو جمع کنم؟

منو خواهرم با این اکانت میایم نی نی سایت ( دو نفریم )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان بنظرت چی براش بنویسم یکم قضیه رو جمع کنم؟

بخدا وقتی پیام هاتونو خوندم تصور یه دختر ۲۰ساله و مرد ۳۰به بالا تو ذهنم نقش بست یک مرد کاملا پخته که توانایی درک بی احترامی رو داره. بنظرم تماس بگیر بگو عذر میخوام بخاطر حرفایی که زدم یکم شرایط روحیم خوب نبود منتظر جوابش هم نمون. بلافاصله بپرس برای شام چی دوست داری درست کنم و.. موضوع رو تغییر بده اگرم خودش موضوع رو پشت تلفن دوباره باز کرد بگو حق داری چند بار پیام اولت رو خوندم و متوجه شدم منظورت رو و اولین بار ذهنم درگیر شد کلا بد برداشت کردم یا بگو دوست داشتم شام بمونم تو بی مقدمه پرسیدی حس کردم منظورت اینه که برگردم ,یهویی دلم گرفت. 

بخدا وقتی پیام هاتونو خوندم تصور یه دختر ۲۰ساله و مرد ۳۰به بالا تو ذهنم نقش بست یک مرد کاملا پخته که ...

آخرین شاتم صفحه ۵ ببین

اهوم😭

عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن

مهم اینه که به اشتباهت پی بردی

امشب واسه شوهرت شام مورد علاقه شو درست کن

و بهش بگو هر کسی اشتباه میکنه منم امروز یه اشتباه خیلی بزرگ کردم و الان واقعا پشیمونم و میخوام منو ببخشی

زود قضاوت کردم تند رفتم 

مطمعن باش با این شناختی از پیام های همسرت پیدا کردم، اونم میبخشه و سریع همه چیز به روال قبل برمیگرده😘

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.
عزیزم اصلا خودتو ناراحت نکن مهم اینه که به اشتباهت پی بردی امشب واسه شوهرت شام مورد علاقه شو درست ...

آره اون خیلی زود میبخشه کافیه یکم محبت کنم

آره اون خیلی زود میبخشه کافیه یکم محبت کنم

همین که زود میبخشه خوب نیست عزیزم 

این یعنی عادت کرده به این اخلاقت و حوصله حرف زدن باهات نداره فقط ارامش میخواد لطفا فراریش نده 

هیچکس یه زن عصبی رو دوست نداره اشتباه مادرمو نکن نمیدونم بچه داری یا نه. پشت پرذه تمام این عصبانیت ها بچه ها ضربه میخورن اونام میشن یکی مثل تو پرخاشگر! گاها فکر میکنن جذاب ترن اینطوری وقتیم هربار میبینن که پدرشون زود تسلیم میشه فکر میکنن اینطوری با عصابنیت قدرتمند میشن. توی مدرسه هم همه اش در حال جنگ با اطرافیان 

با خودت و زندگیت اینکارو نکن عزیزم 

الان مادرم خوب شده سریع کوتاه میاد ولی پدرم کوتاه نمیاد حتی دوست دختر هم داره و همه ما میدونیم و با افتخار هم در موردش صحبت میکنه و ازش تعریف میکنه و شایدم باورت نشه ناراحت نیستم از این امر چون شاهد رفتار مادرم بودم و الان خود مادرم میدونه چوب اپن اخلاق هاشو داره میخوره ولی چه فایده! 

نکن اینکارارو زندگی ت رو زهر نکن برای خودت مردها یهویی دلسرد میشن دیگه اگر زلیخا هم بشی براشون مردی

همین که زود میبخشه خوب نیست عزیزم  این یعنی عادت کرده به این اخلاقت و حوصله حرف زدن باهات ندار ...

من یه بچه دوسال و نیم  دارم ماه آخر بارداریم هستم بلکه دقیقا مادر من اینجوری بود منم عقده آیی شدم

من یه بچه دوسال و نیم  دارم ماه آخر بارداریم هستم بلکه دقیقا مادر من اینجوری بود منم عقده آیی ش ...

پیامرسان ایتا رو اگر داری

کانال آرامش ماندگار ، دوره همسرداری شو من شرکت کردم واقعا راضی ام

کانال همسران خوب هم دوره همسرداری داره هزینشم خیلی مناسبه

۱۰۰ تومنه و هر کی نتونه فقط ۳۰ تومن میتونه بده

و حتی میتونی کامل دوره رو شرکت کنی هر وقت داشتی هزینشو بدی

من کامل گوش ندادم ولی اونم خوبه

اما واسه آرامش ماندگار خودم شرکت کردم خیلی فوق العادس 

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....