2777
2789
عنوان

بنظر شما شوهر من قصد داشته خیانت کنه+ اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 7813 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چرا داری با دست خودت زندگیتو خراب میکنی😑🙄

خب طرف داره درست میگه

تو که باید بهش زنگ بزنی بیاد دنبالت

اون اگه میخواست خیانت کنه هیچوقت بهت زنگ نمیزد بگه شب می مونی یا نه

من خودم هزاربار به شوهرم زنگ زدم ببینم کی میاد که برم حموم یا نرم که پشت در نمونه

بعدم خیلیییییی توی پیام ها باهاش بد صحبت کردی اسی

اون میگه نمیخوام بهت بی احترامی کنم بهش فحش میدی

میگه بحث تموم کنیم تو کشش میدی

خراب نکن زندگیتو من حق به شوهرت میدم

خـو໑شبختي يـ؏ـني داشتن ڪوچولويہ‌ از جنس مِـטּ وتو🥺🤍.

استارتر قبلا از شوهرت خطایی سر زده؟ 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

چقدررررر شکاکیی

فکرکنم قبلنم راجبش از این فکرا کردی که الان با دیدن قیافت فهمیده چه فکری تو سرته

آخه منم هرموقع به شوهرم شک‌میکنم از قیافم‌میفهمه😂

ولی تو‌منم گذاشتی تو جیبت خواهر😂

بنظرم تند رفتی ،چون  اطمینان نداشتی که واقعا خبری بوده.بنظرم یکم ارومتر باهاش صحبت کن.البته ما سابقه شوهرتو نداریم شاید قبلا بهت خیانت کرده ولی درهرصورت تگر اینجورب باهاش حرف بزنی مطمنا راه خیانتشو باز میکنه چون اکثر مردا دنبال بهونه هستند بعدا میگه تو که منو به گناه نکرده محکوم کردی منم گفتم بذار بکنم.....

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بیچارخ رو چقد اذیت می‌کنی گناه داره دلم براش سوخت یکم وایتکس بریز رو مغزت چ منفی بافی

الهم صلی علی محمد وآل محمد         خدایاهمه روبه ارزوهاشون برسون مارو هم به حاجت دلمون برسون                                                                                 الهی آمین یارب العالمین                                       💪 پیش به سوی تناسب اندام👈 باقد169 💪وزن اولیه:51🔐 هدف اول55🔓هدف دوم60🔓هدف سوم65🔐وهدف اخر69🔐من میتونم به وزن ایده آلم برسم💪 امروز تاریخ1400/5/15           من الان قفل۶۰رو بازکردم😍باقیشم به امیدخدا میتونم😍

ای وای شما اگر همسرت قصدش هرگز این نباشه یک کاریش میکنی که از قصد بره انجام بده 

طرف کامل میدونه همسرش داره خیانت میکنه با آرامش طوری رفتار میکنه که همسر از شرمش برگرده و زندگی و میسازن بعد شما با ترس شدیدی که توی ذهنت داری این بنده خدا رو برای این کار مصمم میکنی روشت به کل اشتباه

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

اسی بنظرم هیچ احترامی برای شوهرت قائل نیستی.

سر یه شک مسخره واگذارش میکنی به خدا؟؟؟ و شب نونش و میخوری و بعد زیرش میخوابی؟؟

رو خودت و ادبیاتت کمی کار کن.

خیلی شوهرت مودبه که فقط کوتاه اومده.

تو جو خونه ناله و نفرین نیارید.

بخدا با پیامهات ناراحت شدم.که چقدر یکی میتونه بد حرف بزنه و حق به جانب هم باشه.