2777
2789
عنوان

دوباره باید آزمایش بتا بدم😢

124 بازدید | 3 پست

عزیزان لطفا کمک

من ۴ روز پیش بعد از ۹روز تاخیری در پریودی آزمایش خون دادم مثبت شد،دیروز بردم دکتر گفت باید تکرار کنی آزمایش بتارو؟؟چرا به نظرتون؟؟کسی تجربه اینشکلی داره؟؟

البته سونو انجام داد،گفت ساک‌حاملگی تشکیل شده فقط باید دوباره آزمایش بتا بدی🥺

یعنی ممکنه حامله نباشم؟؟😥

نه عزیزم همینکه ساک دیده شده یهنی بارداری  دیگه‌

الگی استرس  نده  به خودت

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

این آزمایش بتارو گفته تکرار کن تا ببینه بارداری سالمیه  یا نه

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.