2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از مامان بابام

1752 بازدید | 33 پست

۲۳ سالمه بچه اول خانوادم..

از روزی که چشم باز کردم آرزو تفریح خوب غذای خوب لباس خوب به دلم موند..

بابام برای کار میرفت یه شهر دیگه ۸۰۰ ۹۰۰ کیلومتر دورتر

کسایی که میرفتن معمولا دو ماه یه بار سه ماه یه بار میومدن سر میزدن به خانواده ولی بابا همیشه پنج ماه شیش ماه یه بار..

اونقد دیر میومد که روم نمیشد باهاش روبوسی کنم پشت مامانم قائم میشدم..کلاس دوم بودیم بابای یکی از بچه های کلاس فوت کرد با خودم گفتم بابای منم بمیره من دلم نمیسوزه من که نمیبینمش 

بابا هر هفته برا ما پول میفرستاد ولی مامانم بلد نبود پس انداز کنه همشو یا میداد لباس برا خودش اونم دوروز می‌پوشید بعد میبخشیدش به یکی یا میداد کرم و رنگ مو اونم همش یه هفته استفاده می‌کرد

مامانم اصلا به من نمی‌رسید یادمه بچه که بودم خیلی لاغر بودم همیشه مامان‌بزرگ با خودش غر میزد که اینقد بچه رو با هل هوله سیر میکنه بچه میمیره 

یادمه کلاس سوم یه مقنعه داشتم از اون نخی زمستونیا یه روز صبح بیدار شدم برم مدرسه دیدم افتاده کنار چراق نفتی نفتی شده گریه کردم که مامان مقنعه نازکمو بده داد کشید که نمیدونم کجاست گردنت بشکنه همونو بپوش مامانم خیلی بد دهن بود هنوزم هست مدام یا نفرین یا ناسزا

با همون مقنعه رفتم مدرسه برا اینکه بو نفت نپیجه تو کلاس اول مقنعه پوشیم بعد مانتو که مقنعه زیر مانتو باشه

چند روز بعد پوست کتفم کلا زخم شده بود چون تمام روز نفته رو پوستم بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم مادرای اینجا

تاپیک شمارو بخونن

من خیلی میبینم اینجا مادا ی تفکرات و رفتارایی دارند

تعجب میکنم!

مثلا دیدم یکی نوشته بود دلم نمیاد برای بچم پیتزا بخرم!!!و ازنی دست چیزا..با دق و‌دلی شوهرو سر بچه درمیارن!

مشکل مالیم نداشتا

💕