2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته از مامان بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 1752 بازدید | 33 پست

من الان ۸ ساله ازدواج کردم مثله خیلیای دیگه زندگیم سختی داشته ولی فرشته زندگیم همسرم بود نجاتم داد همه خاسته هامو برآورده کرد پشت و پناهم بود از زندگیم راضیم 

ولی تمام گذشتم برا خواهرم داره اتفاق میوفته اونم داره مثه من زجر میکشه با این تفاوت که من کسی مثه من تو زندگی خودم نبود ...ولی من تو زندگی خواهرم هستم ..من نمی‌ذارم کم داشته باشه..براش لباس میخرم لوازم آرایش لوازم تحریر شارژ تلفن کیف کفش پد بهداشتی لباس زیر... کرایه سرویس مدرسه پول تو جیبیش ...من جونمو برا خواهرم میدم ولی بازم کمه ..مامان بابام دستشون خیلی تنگه بابام روز بروز داره بدتر میشه میکه ترک کردم ولی نکرده میدونم 

بابا چرا فکرت پیش اون سه نفری که شهر دیگه ولشون کردی نبود پس آینده ما چی بابا چرا بقیه رو ندیدی که دارن تو زندگیشون پیشرفت میکنن بچه هاشونو دانشگاه میفرستن براشون زحمت میکشن 

بابا سرتو از رو اون کوفتی بلند میکردی به دختران فک میکردی میدونی من چقد کنایه شنیدم از فامیل شوهر میدونی مامان چقد خون دل خورد 

مامان چرا با خودت نگفتی این مرد یه دردی داره که نمیاد شهر خودمون مامان چرا ازش نپرسیدی پولایی که در میاره کجا خرج میکنه چرا ازش نخاستی تو شهر خودمون کار کنه چرا میگی چندین سال بهش شک داشتی ولی گفتی ولش کن ت رو من که نمی‌کشه اصلا چرا بچه دار شدین دلم خونه برا خودمو خواهرم...

امیدوارم خدا همسرتو برات نگه داره و همچنین خواهرت خوشبخت بشه اینکه انقدر مهربونی که به خواهرت میرسی خیلی خوبه امیدوارم آینده برات یه جوری خوب باشه که گذشته رو فراموش کنی من مطمئنم بهترین مامان دنیا میشی و هسی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میفهمم زندگی سختی داشتی، اون سختی ها رو از سرت گذروندی، و زندگی روی خوش بهت نشون داده الان، برای گذشته ات عزا بگیر، گریه کن، داد بزن، زار بزن، ولی تمومش کن، یه جایی باید بند ناف گذشته ات رو قطع کنی، روانشناس ها میگن حتی نباید به خاطرات خوب گذشته فکر کرد، چه برسه به خاطرات بد

اگه دوست داری حتما ادامه تحصیل بده، زن امروزی باش برای بچه های آینده ات درس بخون حتما، هنوز ۷۰ سال زندگی پیش روت داری، زندگی برای خودت بساز که کمبودهای گذشته ات رو جبران کنه، با آگاهی زیاد، با کتاب خوندن، با فیلم های خوب دیدن، با آدمای خوب گشتن و از همه مهمتر با درس خوندن

من روانشناسی خوندم، اگر کمکی خواستی میتونم کمکت کنم

امیدوارم خدا همسرتو برات نگه داره و همچنین خواهرت خوشبخت بشه اینکه انقدر مهربونی که به خواهرت میرسی ...

ممنونم عزیزم 

من خیلی حتی قربانی خشونتم شدم ..

سه سالم بوده بخاطر بازی گوشی مامانم رو دستم داغ گذاشته ولی کلا آدم توداریم اما خواهرم خیلی پرخاشگره حتی منکه اینقد بهش میرسم هم بعضی وقتا میرنجونه نگرانشم روحیه نداره