2777
2789
عنوان

خدایا چرا منو نمیبینی

284 بازدید | 30 پست

شوهرم خیانت کرد بهم دوسال پیش همزمان با پنج شش نفر بود رابطه جنسی هم داشت خاستم طلاق بگیرم بابام و خانواده نزاشتن خوب شده بود تقریبا و بچه دار شدم از زمان حاملگی ام سوار شد سرم مرتب دعوا و فحش و باز هم بهش ب شدت مشکوکم ب خیانت ولی نتونستم ثابت کنم اومدم خونه بابام کتکم میزد میگفت حق نداری از خونه بری بیرون با بچه ام حق نداری بری خونه بابات سر بزنی حتی اشغال هام بو میگرفتن توی خونه میگفت حق نداری تا اینکه 

چرا انتخاب اشتبا خودمونو میندازیم گردن نامهربونی خدا

اتفاقا تنها کسی که شما رو میبینه و ازتون چشم بر نمیداره خداست

یبار هم اینوری نگاه کن

خدا میبینه شاید شما برعکس نشستی و پشت کردی بهش

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یچیزیم بگم میریزن سرم

عزیز من خدایی چرا از این ادم بچه دارشدی

اون بچه چه گناهی کرده اخه

مگه همه ادما باید بچه دار بشن حالا

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
چرا انتخاب اشتبا خودمونو میندازیم گردن نامهربونی خدا اتفاقا تنها کسی که شما رو میبینه و ازتون چشم ب ...

درسته عزیزمم 

خدا میگه من بهت سختی میدم تا پخته تر شی تا تجربه ب دس بیاری مبادا فک کنی من پیشت نیستم یا بهت فک نمیکنم و نمیبینمت

اتفاقا دلداریت میدم ، دلتو گرم میکنم ک دلشوره نگیری، پیشتم تا مواظبت باشم تا راهنماییت کنم، کمکت کنم ، 

اما ماها صبر نداریم صبور نیستیم و فک میکنیم خدا مارو نمیبینه💜

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

حالا یچیزیم بگم میریزن سرم عزیز من خدایی چرا از این ادم بچه دارشدی اون بچه چه گناهی کرده اخه مگه ...

اخه اسی گف ک درس شده ب خاطره همین بچه اورد 

[QUOTE=257238234]درسته عزیزمم  خدا میگه من بهت سختی میدم تا پخته تر شی تا تجربه ب دس بیاری مبادا فک کنی من پیشت ...[/QUOTEبله دقیقه همینه عزیزدل

ممنون میشمدر حقم بخونید: اللهم ارزقنا شهادت فی سبیل#ارمانخدایا مرا با نام امیدی از خودت امتحان نکن!💫دایا تورا برای آنچه از حکمتت ندارم و آنچه از رحمتت دارم سپاسگزارم🌱 من هیچ خصومتی با شمایی که داری با من بحث می‌کنی ندارم عزیزِجان شما با هر عقایدی برای من محترم هستی🤎🌻 تو این دنیا دوتا کار رو نمیشه با هم انجام داد! یا باید فکر و خیال کردیا زندگی... 🧚
اخه اسی گف ک درس شده ب خاطره همین بچه اورد 

خب حالا وایمیساد چندسال از درست شدنش بگذرهو به ثبات برسه بعد

دوسال پیش خیانت میکرده الانم بچه دارن ینی تا یماه خیانت نکردسرررریع اقدام

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
این شکاکا خودشون بدحور ریگ توکفششونه 

نه بهم میگفت برو دوست پسر پیدا کن برا من مهم نیستی واقعا هم مهم نبودم شاید سه ماه باهام رابطه جنسی نداشت و میگفت برو با هر کی دوست داری ولی با من حرف نزن 

منتهی میگفت با بچه ام حق نداری بری بیرون چون خونه بابای من نمیری حق نداری خونه بابا خودت هم بری

خب حالا وایمیساد چندسال از درست شدنش بگذرهو به ثبات برسه بعد دوسال پیش خیانت میکرده الانم بچه دارن ...

چی بگم 🙂💔

خب حالا وایمیساد چندسال از درست شدنش بگذرهو به ثبات برسه بعد دوسال پیش خیانت میکرده الانم بچه دارن ...

حالا دوسال پیش دقیق نبود تقریبا شش ماه بعد از خیانتش واقعا خوب شده کف پامو میبوسیذ بعد میرفت سر کار تا این حد 

نه بهم میگفت برو دوست پسر پیدا کن برا من مهم نیستی واقعا هم مهم نبودم شاید سه ماه باهام رابطه جنسی ن ...

میخواس اتو ازت بگیره ک ت حرف میزنی منم حرف میزنم با این کار میخواس دهنتو ببنده خوب شد رل نداشتی

حالا یچیزیم بگم میریزن سرم عزیز من خدایی چرا از این ادم بچه دارشدی اون بچه چه گناهی کرده اخه مگه ...

اره تنها عذاب وجدانی ک دارم بچه اس چون واقعا اذیت شد واقعا بزرگ‌ترین اشتباهم بود نباید این اشتباه میکردم 

میخواس اتو ازت بگیره ک ت حرف میزنی منم حرف میزنم با این کار میخواس دهنتو ببنده خوب شد رل نداشتی

الان اتو شده بچه بیست روز ولم کرد عید دوباره قبلش ۱۵ روز تا بهش میگفتم بالا چشمت ابرو ول می‌کرد میرفت بدون پول و خرجی و حتی بدون پوشک منو میذاشت شدم شبیه ی پیر زن صورت پر جوش داغون لاغر از بس بچه داری اذیتم کرده شک ب شوهر ترد شدن و زندانی شدن تو خونه