2777
2789
عزیزم سونو واژینال بدتره من سقط اولم واسه همین کوفتی بود

منم همین فکرو میکردم فکر میکردم بخاطر سونو واژینال خونریزی کردم ولی دکترم گفت بچه اگر بی مشکل باشه هیچی نمیشه ما برای حتی آی وی اف انجام میدیم اینبار برای منم انجام داد مشکلی برام پیش نیومد 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
دقیقا منم بارداری اولم اینجوری بود دکتر گفت شاید چون بدموقع بوده نطفه ضعیف بوده من لکه داشتم بعد چند ...

من سه روز مونده به پریود لک بینی داشتم دو روز بود قطع شد بعد بیبی چک زدم مثبت شد بعد از سه روز رفتم بتا دادم ۱۹۶ بود 

خودم حدس میزنم ضعیف بوده احتمالا یه تخمک کوچیک در حال دفع بوده لقاح شده یه چند وقت بیشتر مونده تو رحم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین فکرو میکردم فکر میکردم بخاطر سونو واژینال خونریزی کردم ولی دکترم گفت بچه اگر بی مشکل باشه ه ...

خب اصن خود آدمم فک کنه وقتی دستگاهو میکشه تو رحم میچرخونه بچه آسیب میبینه دیگه من هیچ مشکلی نداشت بچم بتا بالا بود بچه هم ضربان داشت فرداش ب خونریزی افتادمو سقط شد

ن اون واسه اینک خونریزی جمع میشه وقتی پا میشی همش بیرون میریزه استراحت واست خوبه ولی سونو شکمی نشون ...

مرسی عزیزم از دلگرمیت

الان شوهرم رفت نوبت سونو و آزمایش بگیره

بدبختی اینه آدم میره اینجور جاها از بس معطل میشی بدتر میشی

دیشب رفتم دکتر انقد نشستم تا نوبتم بشه اومدم خونه بدتر شده بودم

من سه روز مونده به پریود لک بینی داشتم دو روز بود قطع شد بعد بیبی چک زدم مثبت شد بعد از سه روز ...

عدد بتات ربطی نداره منم اینبار بار اول ۱۱۴ بود رشد بتات مهمه ک دوبرابر بشه البته مال من اینسری هم رشد خیلیی خوبی نداشت ک خیلی ترسیدم ولی چند روز پیش سونو ک شدم قلب تشکیل شده بود 

خب اصن خود آدمم فک کنه وقتی دستگاهو میکشه تو رحم میچرخونه بچه آسیب میبینه دیگه من هیچ مشکلی نداشت بچ ...

قلبش و جنین تشکیل شده بود ؟؟ شاید خیلی تحریکش کرده 

مرسی عزیزم از دلگرمیت الان شوهرم رفت نوبت سونو و آزمایش بگیره بدبختی اینه آدم میره اینجور جاها از ...

زیاد ب خودت فشار نیار عزیز وقتی دکتر میری تو نرو تو ماشین یا اگ نزدیک خونتون استراحت کن نوبتت ک شد بگو بهت زنگ بزنه بعد برو میدونم چی میگی من همه اینارو کشیدم😪اگ هم خدانکرده سقط شد نگران نباش دوماه دیگه واسه اقدام میکنی خدا یه بچه سالم و سر حال بهت عنایت میکنه بد ب دلت را نده اگ هم ن که‌قسمتت‌باشه  این کوچولو خوشگلو ایشالا بغلت میگیری❤

نمیدونم قسمتم نبوده ن خیلیم دستگاهو نچرخوند ولی هر چندم گذشته از اون موقع ها ولی یه تیکه از قلببم با ...

خب اگر چیزی تشکیل نشده بود ممکنه مشکل داشته پوچ بوده منم سقط داشتم ولی چون اولاش بود از نظر روحی خیلی روم‌تاثیر نگذاشت فقط از بارداری میترسیدم تو هم بیخیال باش ایشالله ک زودتر خدا نی نی بهت میده