2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل پریود خونریزی دارم یکم کمتر فقط😔

اگ کمه اشکال نداره فقط زیاد استراحت کن و گرمی جات نخور میوه به زیاد بخور و خوراک لوبیا چیتی هم خوبه اینا نمیزارن سقط شه توکل کن به خدا منم خونریزی شدید داشتم به دکترم گفتم دارو داد بند اومد

منم تجربه تو رو داشتم احتمالا داره سقط میشه خودش ولی میتونی سونو واژینال بدی ببینی در چه حالی 

این ماه اصلا انتظار نداشتم باردار بشم فقط دوبار رابطه داشتیم اونم یه هفته به پریود بود بخاطر همین بتا کم بوده احتمالاً

تجربه چی داشتی عزیزم؟ میشه بگی

دیگه معلوم میشه با سنو .الان ۵هفته زوده برا قلب

آره بتا کار الکیه باید بره سونو واژینال اگر رشدش کم باشه دکتر خودش متوجه میشه من بهم گفت ساک کوچیک‌تشکیل شده ولی احتمالا خودش سقط میشه

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
اگ کمه اشکال نداره فقط زیاد استراحت کن و گرمی جات نخور میوه به زیاد بخور و خوراک لوبیا چیتی هم خوبه ...

آخه وقتی استراحت میکنم بعدش بدتر میشه مثلا صبح از خواب پاشدم خیلی بیشتر شده بود

این ماه اصلا انتظار نداشتم باردار بشم فقط دوبار رابطه داشتیم اونم یه هفته به پریود بود بخاطر همین بت ...

دقیقا منم بارداری اولم اینجوری بود دکتر گفت شاید چون بدموقع بوده نطفه ضعیف بوده من لکه داشتم بعد چند روز ک بتام رشد درستی نداشت سونو هم چیز خوبی دیده نشد بهم گفتم داره سقط میشه ک شد تو هم فقط برو سونو واژینال انجام بده اگر رشد خوبی نداشته باشه میفهمن 

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   
آخه وقتی استراحت میکنم بعدش بدتر میشه مثلا صبح از خواب پاشدم خیلی بیشتر شده بود

ن اون واسه اینک خونریزی جمع میشه وقتی پا میشی همش بیرون میریزه استراحت واست خوبه ولی سونو شکمی نشون میده ها؟حداقل معلوم میشه پوچه یا ن