2777
2789
عنوان

حرفایی که مادر همسرم بهم زد

2466 بازدید | 79 پست

ما طبقه بالای پدر شوهرم اینا میشینیم، کالا که خیلی خیلی خیلی مادرشوهرم زبونش به نیش و کنایس یعنی دائم، یه بار نشد ببینمش تو کنایه حرفشو نزنه، کلا هم بین منو جاریم یا بچه منو و خواهرشوهرم به شدت تبعیض قائل میشن، در حدی بوده که خونه مادرشوهرم که فقط من بالا میشینیم همه دعوت بودن من نه، به وفور پیش اومده و دروغ گفتناشون منت گذاشتناشون و هزار جور چیز دیگه، با اینکه من هیچکسو ندارم اینجا غریبم،

گذشته از اینا چند شب پیش من با شوهرم حرفم شد چون تو سالن بودیم من داشتم گریه میکردم صدام رفت پایین داد نمیزدم ولی چون گریه میکردم صدامو شنیدن(بحثمون سر این بود که همسرم یکم سخت خرج می‌کنه بعد انقد حرف پیش اومد که من یاد حرفایی که بهم زده بود افتادم گریه کردم، در حدی که پسر منو پدر شوهرم اینا برا اینکه صد و پنجاه تومن کمتر پول بدن یه تزریقاتچی آوردن تو خونه ختنش کرد الان به مشکل خورده دوباره باید عمل بشه، تازه به همه گفتن ما می‌خواستیم خرج کنیم جراح متخصص آوردیم و الا می‌بردیم بیمارستان همه اینا بعداً گندش دراومد، گذشته از این، این بحثا باعث شد گریه کنم) پدرشوهرم همسرمو صدا زد گفت چیشده اونم برا اینکه نگه گفت سر ختنه ناراحته اینکه باید دوباره عمل بشه 

شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یدونه تپل ابرو نازک مو مشکی لایک کنه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
وای یلحظه گفتم چ منو میشناسه انگار خخخخخ

عه وا😂😂

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨