2777
2789
عنوان

وضع پوست صورت و موهاتون چطوریه

191 بازدید | 27 پست

چرا واقعا ما دخترا اینهمههه هزینه میکنیم برای شوینده و آبرسان و سرم و تقویت کننده و مرطوب کننده و.... برای پوستمون اونوقت پسرا تهش یه ضدآفتاب میزنن؟

بعد جالب اینه پوست اکثرمون هم با اون پسرا یکیه 😐😂

اینهمه خرجی که واسه پوست میکنیم چی میشه خبببب؟ باز تک و توک جوش داریم، یا اگه قطع کنیم روتینو اونهمه خرج به باد میره دوباره پوست کم کم مثل قبلش میشه 

چه حکمتیه آخه 😭😂

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

والا به شدت مو و پوست چربی دارم ، موهام آسیب دیده وز شکننده پر موخوره ، پوستمم منافذ باز و مستعد جوش ، هزارچی هم استفاده کردم نتیجه ندیدم ، دیگه منم بیخیالش شدم ، موهامم جدیدا خیلی کوتاه کردم ولی بازم میگن موخوره داره ، دیگه جهنم

راستش را بخواهی برای تمام احتمالات زندگی خسته ام... :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من معتقدم این روتین موتینا همششششششش الکیه و کار مافیاست میخوان فقط از مردم پول بگیرن 

وگرنه مسوت چیزی نیست فقط از بیرون بهش رسیدگی کنی 

شما تا وقتی استرس داشته باشی، غذای نامناسب بخوری ، هورمونات بهم ریخته باشه ، آب و هوا آلوده باشه ، آب کم بخوری ، و.....‌ اون پوست داغونه 

حالا بیا سرم اوردینری ۳تومنی بزن بهش ، تاثیر نداره کا نداره

کی گفته اينو؟بدون افکت ، بدون آرایش، خیلی هم خوبن

بخدااا 

منم همینطوری فکر میکنم 

پوستمون هم معمولا یکیه، اونا با یه آب زدن به صورت ما با هزار تا خرج 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)

کی گفته اينو؟بدون افکت ، بدون آرایش، خیلی هم خوبن

شاید پوستشون قشنگ باشه اما شما قیافه دخترای ایرانی با پسرا رو مقایسه کن میفهمی ترکیب چهره ما دخترا خیلی زیباتر از اوناست 🙂👌

قد بلند عامل بد بختی🥲

والا به شدت مو و پوست چربی دارم ، موهام آسیب دیده وز شکننده پر موخوره ، پوستمم منافذ باز و مستعد جوش ...

منم موهام خیلی وز و موخوره دارههه

مو خوره گیری کردم، اسپری ماسک مو زدم، ژل آلوورا، روغن، کلا حس میکنم بهبود پیدا نمیکنه 

شاید پوستشون قشنگ باشه اما شما قیافه دخترای ایرانی با پسرا رو مقایسه کن میفهمی ترکیب چهره ما دخترا خ ...

پسر جذاب هم خیلییی داریم 

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️کاربری دوم (aniish) هستم💜✨️

من تنها هزینه ماهانم ماهی 570 ناخنه.تازه یک ماه درمیون .یک ماه 370 یک ماه 570

خیلی خوبه دمتگرم واقعا 

ناخون میکاری. ژلیش میکنی، ترمیم، چی؟