2777
2789
عنوان

ترو خدا بیان قرص سقط جنین خوردم کمک کنین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6880 بازدید | 89 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروخدا راهنمایم کن آرومم کن از بس استرس دارم دستام میلرزه ب نظرت با قرص سایتوتک سقط میشه کسیو می‌شنا ...

اگه بمونه میترسم.. مشکلات ذهنی. ناقص العقل اگه بشه چه کار میخوای کنی.تا عمر داری باید خودتو سرزنش کنی  به فکر بعدهم باش دختر

به پیج گلخونم سر بزنین قیمتها به صورت عمده .. خیییلی پایین تر از بیرون‌ @raghse_gol 

سلام عزیزم خدا به همراهت باشه 

من اگر جاتون بودم جلوی روش می ایستادم 

تکه ای از وجودتو 

بچتو 

کشتی 

بخواطر یه پیر خرفت که هیچی سرش نمی شه فقط کرم داره میخواد عروسشو اذیت کنه خیلی واقعا وقتی پیامتو دیدم ناراحت و عصبانی شدم خدا بهت صبر بده عزیزم 

جواب گلوله رو هم با بمب بده قربونت بشم 

موفق باشی💓

سلام عزیزم خدا به همراهت باشه  من اگر جاتون بودم جلوی روش می ایستادم  تکه ای از وجودتو&n ...

خیلی ناراحتم یعنی خدا منو میبخشه حالم بده دارم میمیرم از استرس خیلی احساس گناه دارم من خودم همه رو نصیحت میکردم که این کار گناه کبیرس ولی هیچ وقت فکرشم نمیکردم که خدا یروزی خودمو اینجوری امتحان کنه 😥

دوست دارم عشقم 😍
خیلی ناراحتم یعنی خدا منو میبخشه حالم بده دارم میمیرم از استرس خیلی احساس گناه دارم من خودم همه رو ن ...

عزیزم ناراحت نباش .. کاریه که انجام شده .تو اینترنت حتما قرصت طریقه مصرف داره .تو که خوردی پس حتما سقطش کن چون صد درصد به بچه آسیب می‌زنه.

خدا صبرت بده عزیزم درد زیادی باید تحمل کنی. 

برات دعا میکنم خانوم خانوما.

خیلی ناراحتم یعنی خدا منو میبخشه حالم بده دارم میمیرم از استرس خیلی احساس گناه دارم من خودم همه رو ن ...

اره عزیزم چرا نبخشه

مگه خدا مث کاربرای نی نی سایته

عزیزم خدا آگاه به همه چیه

میدونه به تو چی گذشته

عزیزم ناراحت نباش .. کاریه که انجام شده .تو اینترنت حتما قرصت طریقه مصرف داره .تو که خوردی پس حتما س ...

فدات شم مرسی تروخدا دعا کن هرچی ب صلاحمه پیش بیاد تروخدا دعا کن بچم ناقص نشه دعا کنید اگر قراره ناقص بشه سقط بشه هرکی این پست رو میخونه سه تا صلوات بفرسته هم هم برای آقا امام زمان هم خودتون هم من که این مشکلم ب خوبی خوشی حل بشه و هرچی ب صلاحمه همون بشه من سه تا قرص مصرف کردم مجبورم بقیه رو هم مصرف کنم ولی خوب میگن تا خدا نخواد برگی از درخت نمی‌افته تروخدا برام دعا کنید امید وارم عاقبت بخیر بشید ببخشید طولانی شد 

دوست دارم عشقم 😍
برو دکتد تو رو خدا برو دکتر کمکت کنه قسمت دادم تو رو خدا برو 

من سه تا قرص مصرف کردم برم چی بگم اگه بچم ناقص بشه چی ترو خدا دعا کن برام بقشون هم میخورم اگه خدا خواست بچه سقط میشه اگه هم نخواد و صلاحم در این دید که بچمو ب دنیا بیارم سقط نمیشه 

دوست دارم عشقم 😍

چه خبره با این سن کم سومی رو حامله شدی؟؟؟

حتی اگرررر خیلی وضع مالی توپی داری بازم صبر کن حداقل به ۳۰ برسی بعد بچه ی سوم بیار! تو که نمیخواستی چرا گذاشتی حامله بشی خب درست با روش مطمئن جلوگیری کن ای بابا 

کار درست رو لیموشیرین میکنه،دیر سین کنی یه کاری میکنه اصلا دیگه طرفشم نری