2777
2789
عنوان

ترو خدا بیان قرص سقط جنین خوردم کمک کنین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6877 بازدید | 89 پست
چه خبره با این سن کم سومی رو حامله شدی؟؟؟ حتی اگرررر خیلی وضع مالی توپی داری بازم صبر کن حداقل به ۳ ...

عزیزم ناخواسته بوده بخدا من نخواستم تروخدا فقط بگو کسیو میشناسی که با قرص سایتوتک سقط جنین کرده باشه بعد از چند ساعت خونریزی شروع میشه

دوست دارم عشقم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه تا قرص مصرف کردم برم چی بگم اگه بچم ناقص بشه چی ترو خدا دعا کن برام بقشون هم میخورم اگه خدا خو ...

واقعیتش من خودم معلولیت توی ناحیه دست دارم ۲بار عمل کردم حالا چطور شده دنیا به آخر رسیده ۲سال پیشم هر خاستگاری میومد بهش میگفتم هیچ کسی براش مهم نبود همین معلم چن سال پیشم میدونست ها ولی بازم برای پسر خوبش اومد رد کردم والا دنیا به آخر نمی رسه معلولیت نقص یا عیب نیست خواهر چون معلولیت محدودیت نیس بهترین دانش آموز مدرسه هم بودم با دست معلولم هر ۲بار نمونه دولتی شدم بعد رشته تجربی بعد دانشگاه بعد......  والا زندگی خوبیم دارم 

منظور من چیه اگر خدایی نکرده خدایی نکرده بچت مثل من یه معلولیت کوچیکی پیدا کرد خود زنی نکن خدا کمکت میکنه دنیا به آخر نمی رسه  باور کن  باور کن بدین معنی نیست زندگیش چه میدونم بد میشه یا آیندش بد میشه الان موقیت من از خیلی از همکلاسی هام بهتره معلولیتمم هیچ وقت ببین هیچ وقت جلوی پیشرفتم نگرفت مادرم غصه میخورد برام چون من یه خواهر دوقلوی سالم دارم ولی الان زندگیم از اون خواهرمم بهتره تازه خواهرم سالمم هس من اینقدر خدا یه جاهایی دستم گرفته اینقد گرفته خدا باهاته عزیزم نگران نباش غمت نباشه دعا کن نماز بخوان

واقعیتش من خودم معلولیت توی ناحیه دست دارم ۲بار عمل کردم حالا چطور شده دنیا به آخر رسیده ۲سال پیشم ه ...

مممنونم فداتشم مرسی بابت راهنمای های که کردی برام دعا کن واقعا محتاج دعام😔😔

دوست دارم عشقم 😍
چی شدی؟؟ خوبی؟؟ بچه چی شد؟؟

سلام فدات والا اون شب بعد چهار ساعت خونریزیم شروع شد دل درد و کمر درد هم داشتم و ی چند تا لخته خون ازم افتاد از فرداش ساعت ۳ بعد ظهر خونریزیم قطع شد و دیگه درد هم نداشتم بعد از یکی دوساعت دوباره خونریزیم شروع شد البته زیاد نبود خیییلی کم بود و کم کم دیگه اصلا احتیاجی ب نوار بهداشتی نداشتم فقط موقع ای که میرفتم دسشویی کم خون میومد ببخش اینجور حرف میزنم ...بعد امروز که ۱۵ همه دوباره خونریزیم بیشتر شد بعدظهر رفتم دسشویی ی تیکه گوشت خیلی کوچولو ازم افتاد دلم و کمرم هم خیلی درد میکرد الان کمرم آرومه ولی تمام بدنم درد میکنه بخصوص پاهام ب نظرت بچه سقط شده ؟🙁

دوست دارم عشقم 😍
سلام فدات والا اون شب بعد چهار ساعت خونریزیم شروع شد دل درد و کمر درد هم داشتم و ی چند تا لخته خون ا ...

سلام خداروشکر که خودت خوبی.

به نظر من برو دکتر عمومی بگو دل و کمرم خیلی درد می‌کنه برات سونوگرافی بنویسه اینجوری خیالت راحت میشه چیزی نمونده باشه و بعداً برات مشکل ایجاد نشه.