سلام دوستان ترو خدا کمک کنین من دوتا بچه دارم یه پسر ی دختر پسرم ۵ سالشه دخترم ۳ سال اینم بگم ک مادرشوهر پدرشوهرم سر باردار شدن دخترم خییییلی عذابم دادن بخدا قسم بعضی وقتا گریه میکردم بخاطر حرف ها و تعنه هاشون خسته شدم دیگه بخصوص اینکه بچم دختر بود بعدا مادر شوهرم هی بهم حرف میزد ک دیگه بچه نیاری ها و از این حرفا خیلی اذیتم کردن پدرمو درآوردن الان دوباره ناخواسته باردار شدم شاید یک یا دوهفته باشم قرص سایتوتک خریدم ۵ تا هستن یدونه زیر زبونی دوتا هم واژن گزاشتم دوتا دیگه دارم ب نظرتون چیکار کنم بچم سالم میمونه آیا اگه بخوام نگهش دارم اینم بگم که من هنوز ۲۱ سالمه😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من سه تا قرص مصرف کردم برم چی بگم اگه بچم ناقص بشه چی ترو خدا دعا کن برام بقشون هم میخورم اگه خدا خو ...
واقعیتش من خودم معلولیت توی ناحیه دست دارم ۲بار عمل کردم حالا چطور شده دنیا به آخر رسیده ۲سال پیشم هر خاستگاری میومد بهش میگفتم هیچ کسی براش مهم نبود همین معلم چن سال پیشم میدونست ها ولی بازم برای پسر خوبش اومد رد کردم والا دنیا به آخر نمی رسه معلولیت نقص یا عیب نیست خواهر چون معلولیت محدودیت نیس بهترین دانش آموز مدرسه هم بودم با دست معلولم هر ۲بار نمونه دولتی شدم بعد رشته تجربی بعد دانشگاه بعد...... والا زندگی خوبیم دارم
منظور من چیه اگر خدایی نکرده خدایی نکرده بچت مثل من یه معلولیت کوچیکی پیدا کرد خود زنی نکن خدا کمکت میکنه دنیا به آخر نمی رسه باور کن باور کن بدین معنی نیست زندگیش چه میدونم بد میشه یا آیندش بد میشه الان موقیت من از خیلی از همکلاسی هام بهتره معلولیتمم هیچ وقت ببین هیچ وقت جلوی پیشرفتم نگرفت مادرم غصه میخورد برام چون من یه خواهر دوقلوی سالم دارم ولی الان زندگیم از اون خواهرمم بهتره تازه خواهرم سالمم هس من اینقدر خدا یه جاهایی دستم گرفته اینقد گرفته خدا باهاته عزیزم نگران نباش غمت نباشه دعا کن نماز بخوان
سلام فدات والا اون شب بعد چهار ساعت خونریزیم شروع شد دل درد و کمر درد هم داشتم و ی چند تا لخته خون ازم افتاد از فرداش ساعت ۳ بعد ظهر خونریزیم قطع شد و دیگه درد هم نداشتم بعد از یکی دوساعت دوباره خونریزیم شروع شد البته زیاد نبود خیییلی کم بود و کم کم دیگه اصلا احتیاجی ب نوار بهداشتی نداشتم فقط موقع ای که میرفتم دسشویی کم خون میومد ببخش اینجور حرف میزنم ...بعد امروز که ۱۵ همه دوباره خونریزیم بیشتر شد بعدظهر رفتم دسشویی ی تیکه گوشت خیلی کوچولو ازم افتاد دلم و کمرم هم خیلی درد میکرد الان کمرم آرومه ولی تمام بدنم درد میکنه بخصوص پاهام ب نظرت بچه سقط شده ؟🙁