2777
2789
عنوان

ترو خدا بیان قرص سقط جنین خوردم کمک کنین 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 6877 بازدید | 89 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسم سقط نشه ناقص بشه ب نظرت سقط میشه حتما

بخاطر حرفای مادرو پدرشوهرم بخدا خیلی اذیتم میکنن همش میگن خرج گرونه و از این حرفا مادر شوهرم میگه من خواب دیدم تو اگه دوباره بچه بیاری دختر میشه از دختر بدشون میاد

دوست دارم عشقم 😍

بخاطر دهن گشاد اینو اون همچین کاری کردی؟  

جلوشون محکم بایست.. فاصله احترام.. هرچی گفتن بگو ان شاءالله خیره

تا خدا چی بخواد 

باید درموردش فکر کنم 

زیادی دخالت کردن بگو زیادی این موضوع خصوصیه دوست ندارم ذرموردش صحبت کنم.. گناه سقط بچه رو بخاطر دهن اینو اون ب جون نخر.. ان شاءالله ک سالم بمونه.. خدا کمک کنه

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن
قبلش باید خوب فکر میکردی و تصمیم میگرفتین با همسرتون این تصمیم رو گرفتین؟ اگه باهم تصمیم گرفتید که ...

بله باهم تصمیم گرفتیم ولی شوهرم وقتی میخواستم دارو رو مصرف کنم گفت ولش کن هرچه باداباد

دوست دارم عشقم 😍
بخاطر دهن گشاد اینو اون همچین کاری کردی؟   جلوشون محکم بایست.. فاصله احترام.. هرچی گفتن بگو ان ...

یعنی امکانش هست که سالم باشه شما کسی رو میشناسی ک قرص سقط خورده باشه و بچش سالم مونده باشه

دوست دارم عشقم 😍

منم همسن تو ام دارم پفکمو میخورم  

اصلا به بچه دارشدن فکرم نمیکنم

چخبره اینهمه بچه خودت نمیخوای زندگی کنی؟؟؟؟ این بچه ک با این همه قرص سقط بشه بهتره ولی تروخدا دگ حواستو جمع کن تو هنوز بچه ای

زیبای حقیقی اسم یه سریال هست اعتماد به نفس کاذب ندارم