2777
2789

سلام دوستان ترو خدا کمک کنین من دوتا بچه دارم یه پسر ی دختر پسرم ۵ سالشه دخترم ۳ سال اینم بگم ک مادرشوهر پدرشوهرم سر باردار شدن دخترم خییییلی عذابم دادن بخدا قسم بعضی وقتا گریه میکردم بخاطر حرف ها و تعنه هاشون خسته شدم دیگه بخصوص اینکه بچم دختر بود بعدا مادر شوهرم هی بهم حرف می‌زد ک دیگه بچه نیاری ها و از این حرفا خیلی اذیتم کردن پدرمو درآوردن الان دوباره ناخواسته باردار شدم شاید یک یا دوهفته باشم قرص سایتوتک خریدم ۵ تا هستن یدونه زیر زبونی دوتا هم واژن گزاشتم دوتا دیگه دارم ب نظرتون چیکار کنم بچم سالم میمونه آیا اگه بخوام نگهش دارم اینم بگم که من هنوز ۲۱ سالمه😔😔 

دوست دارم عشقم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی خدا بخواد همون میشه خودتو اذیت نکن

تمام من ...تو   «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»🌿  رَبِّ هَبْ لي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَميعُ الدُّعاءِ.🌷

خونریزی نداری؟ مگه میشه یه هفته دوهفته باشی بفهمی بارداری حتما 4 هفته رو داری

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

قطع ارتباط کن با این مریضای روانی

اه

قاتل

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟

دیگه اصلا اصلا به نگه داشتن بچه فکر هم نکن

این دیگه ناقص میشه 

تا تهش باید بری هر طوری هست

یک راه درستی پیدا کنید واسه پیشگیری 

اصلا ناخواسته یعنی چی بگو درست جلوگیری نداریم 

و این سقط هم که وحشتناک هست 

نکن با خودت و بدنت اینطوری 

چراااا واقعاااااا اینکارو کردی از خدا نترسیدی عزیزم 🥺چرا دقت نمیکنی از روش جلوگیریت چرامواظب نبودی اگ بچه نمیخواستی حالا که خدا بهت داده یک دستی تو باید نگهش داری دودستی 

دختره تو پیاده رو با سگش راه می‌رفت تا سگه دوید دختره گفت: نرو گم میشی مامانی!!                             یادبچگیم افتادم تاتو پیاده رومیدوییم مامانم داد میزد ندو گم میشی توله سگ!! 😐

😔🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

منو ببخش خیلی خیلی عذر میخوام ولی چجور مادری هستی که‌نمیتونی از بچه هات دفاع کنی و بخاطر چن تا ادم‌شل مغز بچت رو میکشی.بازم‌منو ببخش بخاطر این‌نظرم 

تقصیر تو نیست سنت کمه تقصیر اون خانواده شوهر شل مغزته.

برای مادرشدنم یه صلوات ازته دلت میفرستی؟

به دیگران هیچ ربطی ندارند زندگی و بچه ی خودته چرا باید بخاطر دیگران بچت رو از بین ببری ؟!

به خر الماس هم بدی یونجه میخواد بحث لیاقته 🤞🏻🖖🏻به ابن عباس فرمود : درباره چیزی که به تو مربوط نیست سخن مگو ، زیرا می ترسم به گناه دچار شوی ، درباره چیزی که مربوط به تو است نیز صحبت مکن ، مگر بدانی جای صحبت کردن است ، بسا از گویندگان که به حق سخن گفته اند ولی سرزنش شده اند. با دو کس بحث و جدال مکن ، شخص حلیم ، و شخص نادان . حلیم تو را عصبانی میکند و نادان اذیتت میکند ، در پشت سر برادر مومن خود همان چیزی بگو که دوست داری او پشت سر تو بگوید. چنان عمل کن همانند کسی که میداند از جرائمش بازخواستش میکنند و پاداش کارهای نیکش را میدهند.