2777
2789

سلام من ۵ روز دیگه ۳۶ هفته و ۳ روزمه بخاطر زایمانهای زودرس ختم بارداری داده 

۲۸ هفته ۶ تا بتامتازون زدم ، دو هفته پیشم بستری شدم بخاطر فشار بالا نمیدونم چندتا زدن ولی مرتب بهم میزدن 

آمپول سولفاتم تو ۱۲ ساعت بهم تزریق کردن

دکتر گفت احتمال هست بچه رو بزارند دستگاه ، حالا بنظرتون با این همه آمپول بتا متازون احتمالش هست بزارندش دستگاه پسرمو ؟؟

آرتینم رویای قشنگی که زود تموم شد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم نمیره تو دستگاه بچه عزیزم.بتا خیلی زود اثر میکنه رو‌ ریه نینیت فداتشم.

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه 

اگرم بذارن یک شب تا صبحه یا دو سه ساعت

خدایا تو میدونستی من بچه نمیخوام ، تو میدونستی از پس یه بچه دیگه بر نمیام تو این هیری ویری به جای خونه به من بچه خداخواسته میدی؟ باشه مشتی دمت گرم منم هدیه ات رو پس نمیدم با جون و دل نگه میدارم دستتم درد نکنه ❤ ولی میشه بعدش بهم خونه بدی؟ اینایی که داری میبخشی سایه سر میخوان قربونت برم💔 یه خواهش دیگه☝🏻 حالا که بچه دادی ،  میشه دختر باشه؟
تجربه ای ندارم انشاءالله خیره دعا میکنم شما و نی نی سالم و سلامت برگردید خونه شما هم برای من دعا کن ...

ممنون عزیزم ایشاله به آرزوهات برسی

انشاالله که نزارنش منم دخترم 36 هفته بدنیا اومد دستگاه نزاشتنش  شما تا 5 روز دیگه 36 رو هم تمو ...

ممنون گلم ، دختر خودم ۳۵ هفته و ۴ روز به دنیا اومد ولی بتا نزده بودم یه هفته دستگاه بود 

شما زده بودید بتا رو ؟؟؟

ممنون عزیزم امیدوارم

نگران نباش.به خودت برس این چند روزو.بذار وزن بگیره.لذت ببر از روزای آخر بارداریت.ایشالا صحیح و سالم بغل میگیریش فرشته کوچولوت

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نگران نباش.به خودت برس این چند روزو.بذار وزن بگیره.لذت ببر از روزای آخر بارداریت.ایشالا صحیح و سالم ...

ممنون عزیزم ، آنفولانزا رو گرفتم الان دو هفته اس خوب نمیشم ، زایمانمم‌سزارینه و همش سرفه میکنم ، ۶ کیلو لاغر شدم این دو هفته بد جور انداختم