2777
2789
عنوان

دعوت عجيب به عروسي

| مشاهده متن کامل بحث + 3494 بازدید | 92 پست
طرف بهترین خونه رو داره..همه چیزم تو خونش هست.اما اگ رفتی وسط خیابون موندی با شخصیتی ک ازش دیدی حاضر ...

بموني تو خيابون كه سهله، گشنه بموني رو امثال اين افراد نميتوني حساب كني خواهر من

زندگى را نفسى ارزش غم خوردن نيست …

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه مادر رفيق ٢٠ سالمه، خونه زندگي خانواده شوهرشو ديدم، پدرشوهرش بالاي ٢٠٠ ميليارد براشون ارث گذاشته، ...

اووو ماشاالله 

ببخشید چند سالتونه؟ 

برو اشکال نداره اگه نری میگه برادکادو نیومد  

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
دقيقا، ولي مدلشو ميدونم ديگه! دوباره دو روز ديگه زنگ ميزنه و به روي خودش نمياره چطوري عروسي گرفته!!! ...

برای همین میگم با شوخی بهش بگو.بعدم بگو کار پیش اومده .بعدم ک زنگید خواست بیاد یا هرچی مث قبل نباش.صمیمی نشو یا بگو نیستیم.منم قبلا حتی جایی بی احترام میشدم میومدن احترام میکردم.ولی الان نه.اصلا ن تعارف میکنم.ن راه میدم.وقتمو صرف یکی میکنم ک ارزش داشته باشه

اووو ماشاالله  ببخشید چند سالتونه؟  برو اشکال نداره اگه نری میگه برادکادو نیومد &nb ...

مادر جان خودش با خواهرش اومد عروسي من كه بره كامل سرو ميشد سر ميزا با كلي غذاهاي ديگه، فرداش باز اومدن پاتختي دوبار كيك خوردن 😂😂😂😂 به سكه بارسيان ١٠ تومني داد سال ٩٢

مادر جان خودش با خواهرش اومد عروسي من كه بره كامل سرو ميشد سر ميزا با كلي غذاهاي ديگه، فرداش باز اوم ...

میگم مادر جان که میگی اصطلاح خودته من هی فکر میکنم ۵۰ سالته 

شمام وضعشون خوبه ماشاالله حالا برو عروسی اونارو ببین 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
میگم مادر جان که میگی اصطلاح خودته من هی فکر میکنم ۵۰ سالته  شمام وضعشون خوبه ماشاالله حالا بر ...

اين ازدواج اولم بود وضعش خيلي خوب بود 😂😂 ازدواج دومم برام پول فقط مهم نبود و قاعدتا وضعمون الان معموليه ولي به همسرم خيلي نزديك ترم