دوستم منو دعوت كرد عروسيش ولي يه مدل عجيب!!! اول كه زنگ زد گفت عروسيمون خيليييي خودمونيه، بعد گفت ما كارت ديجيتال سفارش داده بوديم كه با قطعي اينترنت، مجبورم به همه آدرس رو اس ام اس كنم! گفت عزيزم اگه ميايد شب بهم خبر بده!!! قطع كرديم من ديدم آدرسي نفرستاد!!! منم ديگه حرفي نزدم! فرداش باز زنگ زد كه ميايد يا نه؟ گفتم آدرسي نفرستادي كه! گفت نه ، گفتم اگه ميايد آدرسو بفرستم! راستش براي آبروي خودم به همسرم هيچي نگفتم ولي انصافا اين رسم دعوت كردنه؟!!! خودش با خواهرش اومد عروسي من و خورد و برد😂😂😂
والا دوست منم دستشون خالی بود ولی بنده خدا عروسی گرفت ایقد قشنگ احترام گذاشت.بعدم بمن گفت غذا و تالارو اینا بد بود.دیگ بیشتر نمیتونستیم هزینه کنیم.منم بهش گفتم اتفاقا کار خوبی هزینه بیخودی نکردی.و مهم برخورد خودت بود ک ایقد احترام گداشتی با اینکه عروس بودی بمن خیلی خوش گذشت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا دوست منم دستشون خالی بود ولی بنده خدا عروسی گرفت ایقد قشنگ احترام گذاشت.بعدم بمن گفت غذا و تالا ...
دخترعموی بنده شب عروسیش یجوری فضابوده اصلا انگار ما فامیل نیستیم میرفتیم وسط همش با دوستاش میرقصید بعدا ازدواجش ب طلاق کشید بهونه اورد ارع من اون شب باشوهر دعوام شد عل شد بل شدماهم دیگ مراسمای بعدیشو نرفتیم
وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
والا من یخاله داشتم فقط میومد خونه ما مهمونی..تو تعطیلاتم ک بقیه میتونستن برن اصلا نمیموند زودتر میومد ک کسی نره.بچه هاشم عین خودش پسرش ازدواج کرد.همه جا میرفت با زنش.چقد احترام.چقد تو عروسیش احترامش کردن.بعد عروسی دیگ کسی اینارو ندید.بعضیا با اینکه دارن فک میکنن اگ یکی ی شام رفت خونشون گدا میشن.ولی ما بااینکه وضع مالیمون کمترم بود.همیشه مهمونداری
برای منم اینطوری پیش آمده ،بهانه آوردم و نرفتم ،بعضی افراد معرفت ندارن،بعضی شعور هم ندارن،هم میخوان منت بزارن که دعوت کردن هم دوست دارن طرف نیاد خب اصلا دعوت نکن
نه مادر رفيق ٢٠ سالمه، خونه زندگي خانواده شوهرشو ديدم، پدرشوهرش بالاي ٢٠٠ ميليارد براشون ارث گذاشته، ...
ما هم خیلی ازین دوستان داشتیم دارا..ولی بدرد نخور و بی معرفت.ک ی لیوان ابم تو خونشون ادم نمیخاد بخوره.من با این ادما اصلا رقت و امد نمیکنم.پس دوستی و معرفت به چ درد میخوره.ک ادم وقتشو بزاره برای اینا ک فک میکنن بقیه بهشون بدهکارن..
طرف بهترین خونه رو داره..همه چیزم تو خونش هست.اما اگ رفتی وسط خیابون موندی با شخصیتی ک ازش دیدی حاضری تو همون خیابون بمونی ولی در خونش نری..خب چ فایده ..مگه ادم چقد زندست..همه چیزم ک جمع کردن نیست.محبتم خوبه
ما هم خیلی ازین دوستان داشتیم دارا..ولی بدرد نخور و بی معرفت.ک ی لیوان ابم تو خونشون ادم نمیخاد بخور ...
دقيقا، ولي مدلشو ميدونم ديگه! دوباره دو روز ديگه زنگ ميزنه و به روي خودش نمياره چطوري عروسي گرفته!!! و چطوري منو دعوت كرده!! كافيه من گله كنم هزار تا انگ بهم ميزنه كه تو چقدر دعوا داري و پرخاشگري و هزار تا چيز