2777
2789

بیشتر فامیلاشون همینکارو کردن خونه‌هاشونو فروختن رفتن مستاجری با پولشون خونه میخرن یه کم بهش میرسن میفروشن.خونه ماهم مال پدرشوهرمه وشوهرمم تک فرزنده بچه‌ی دیگه‌ای ندارن ما و مادرشوهرم اینا تو یک ساختمونیم میخوان دو طبقه رو بفروشن سرخرید عروسی طلا نخریدن برام گفتن خونه درست کردیم دستمون تنگه منم خب با خودم گفتم خوبیش اینه که دیگه خونه داریم مستاجری نمیریم الان همونم میخوان بفروشن خونمون کلا۵۰_۶۰ متره.شوهرمم کارش آزاده و درآمد خیلی زیادی هم نداریم بزور هرچند هفته ۱۰۰ تومن بهم میداد الان یه ماه بیشتره همونم نمیده میگه ندارم.بعد نمیدونم خونه رو بفروشه از کجا میخواد اجاره بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میگه سر یک سال دوباره خونه میخریم ولی دروغ میگه گفتم اگه سر یک یا نهایت دو سال نتونی خونه بخری مهریمو میزارم اجرا داری خونه رو میفروشی منو آواره میکنی.شاید پشیمون بشه ولی اصلا میگه تا آخر ماه خونه رو رد میکنم

هرجور میتونی جلوشو بگیر  بگو نمیتونم مستاحری بکشم

صدبار گفتم بهش.گفتم اینجارو بفروشی پول اجاره نداریم بدیم میری پایین ترین نقطه شهر خونه اجاره میکنی من نمیام.میگه خب باشه چه اشکالی داره.اون یک سالم الکی میگه.میگه تا۱۰_۱۵سال دیگه هم مستاجر باشیم چه عیبی داره

اسی گفت درامدش اونقد  زیاد نیست معلومه این پولم حیف و میل میشه

تو این یک ماه یه ۱۰۰ تومن به من نداده میگه ندارم با این اجاره های میلیونی نمیدونم از کجا میخواد بیاره