2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما پیش متخصص برید. احتمالا مشکل در مایع زجاجیه هست

همانم كه هستم     نافهميدني مثل هر اتفاق      كافي بود نياكان ديگري داشته باشم تا از لانه ديگري برخيزم                   

منم میخوام برم . میشه بگی چقدر هزیه شد و شماره چشمت چند بود؟دوره نقاهتت چقدر بود

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
حتما پیش متخصص برید. احتمالا مشکل در مایع زجاجیه هست

قبل عمل معاینه شبکیه کرده بودم همچی اوکی بود و اصلا نمیدیدم اینارو دکترم میگه اینا هست نباید بهش توجه کنی فقط

منم میخوام برم . میشه بگی چقدر هزیه شد و شماره چشمت چند بود؟دوره نقاهتت چقدر بود

شماره چشمم پایین بود ۱.۵ 

قیمتش ۱۱ تومن بود الان یکم بیشتر شده

اگه نمره چمشت کمه نکن اما اگه زیاده حتما قبلش خیلی مشورت بگیر

هان فهمیدم چیو میگی اهمیت نده من گاهی باهاش بازی میکنم🤣

چشم چپم زیاد نیست میشه باهاش بازی کرد روی مخ نیست😂😂ولی چشم راستم یه کله جلوی چشمه رهایی ازش پیدا نتوان کرد 

شماره چشمم پایین بود ۱.۵  قیمتش ۱۱ تومن بود الان یکم بیشتر شده اگه نمره چمشت کمه نکن اما اگه ...

دستت طلا . شماره چشما خیلی بالانیست .2.5 و 3 هستش . فعلا در همین مرحله تحقیقاتم .اخه نمیخوام ریسک کنم

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد