2777
2789

امروز زنگ زدم واسه ثبت نام چند جا گفتن ۲.۲۰۰ میگیرن  نقد ، تازه مطمئنم نیستم که کامل بتونه یاد بده بهم مامانم خودش بدون کلاس گرفته ولی  میگه الان نمی‌دونم روال عوض شده و حتما باید کلاس بری درسته؟ چیکار کنم نظرتون بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد گرون شده. صد در صد کلاس

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
قبلا بدون کلاس میشد مثلا فقط بری امتحان بدی اما الان نه باید همه کلاسارو بری

آهان خیلی ممنون اینو میخواستم بدونم پس مجبورم ثبت نام کنم البته کلاس کمتر زمان میبره بهتره ولی هزینه ش فکر نمی‌کردم انقدر باشه اونم نقد