2777
2789
عنوان

همسرم رفته پیش مادرش...

266 بازدید | 9 پست

ببخشید طولانیه ممنونم وقت میزارید

اول بگم خانواده همسرم شهر دیگه ای زندگی میکنن

چند ماهی میشه مادر همسرم متاسفانه سرطان گرفتن همسرم این مدت تند تند میرن پیش مادرشون هفته پیش عمل داشتن و بیمارستان هستن همسرم رفته پیششون من بچه مدرسه ای دارم و نرفتم از هفته گذشته گاهی خونه با پسرمیم گاهی هم میرم خونه مادرم و تمام مسئولیت ها با خودم هست یکم خستم ولی به همسرم چیزی نگفتم مادرم میگه بهش بگو دیگه برگرده ولی من میگم مادرشه وظیفشه بمونه ولی خستم با بچه سخته همه مسئولیت ها بردن آوردن بچه ها خرید کارهای خونه

اینم بگم غیر از همسرم ۴ تا بچه دیگه هم دارن مادر شوهرم پدرشوهر هم فوت کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادربزرگ من مریض بودن مامانم و خاله هام نوبتی میرفتن پیشش (هر کدوم یک هفته) همسر شما هم بگید همین کار رو بکنن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

مسئولیتهایی که گفتی رو اغلب خانمهای خونه دار که بچه دارن انجام میدن. در ضمن شاید برای شوهرتون فرصت زیادی نمونده باشه تا مادرش رو ببینه و کنارش باشه با توجه به سرطانه مادرش

به شوهرت بگو حداقل نوبتی کنه اگه اعتراض کنی به رفتنش بعدن اتفاقی برای مادرش بیفته کینه میگیره

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
به شوهرت بگو حداقل نوبتی کنه اگه اعتراض کنی به رفتنش بعدن اتفاقی برای مادرش بیفته کینه میگیره

برای خودم پارسال این اتفاق افتاد پدرشوهرم سرطان داشت فقط شوهرم میرفت بیمارستان از بین شش تا بچه به مامانم اصلا نمیگفتم برای اینکه تحریکم میکرد برای دعوا ولی آخراش دیگه تحمل نکردم اشتباهی که کردم با عصبانیت به روش افتادم چرا بقیه نمیرن اساسی دعوامون شد دو روز بعدش باباش فوت شد یه جورایی خیلی سرد شده باهام

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘