2777
2789

بچه ها من به سرم زده. دخترم سه سالشه. اما من همش عذاب وجدان دارم. همش حس میکنم مادر خوبی نیستم چون 

1. با بچم کم بازی می کنم

2. نمیبرمش پارک و بیرون

3. هر وقت خیلی بی حوصلم و یه کاری میکنه زود جوش میارم دعواش میکنم

4. چون حال روحیم به هم ریخته و همش حس میکنم روش تاثیر داره...

حتی الان که خوابش گرفته و خودش رفته تو جاش خوابیده فکر میکنم من بهش ظلم کردم. چرا حوصلش سر رفت که بره بخوابه...

یوقتا که خیلی تلوزیون میبینه عذاب وجدان میگیرم میگم چرا من باهاش بازی نمیکنم که همش تلوزیون میبینه... 

وای نمیدونید چقد حالم بده و همش با خودم درگیرم... اما حوصله بازی کردنم ندارم، همش انگار وزنه به دست و پاهامه

بنظرتون من افسردگی گرفتم؟ یعنی زایمان کنم خوب میشم؟ خیلی حالم بده همش میخوام بشینمیه دل سیر گریه کنم. همش مضطربم...

بنظرتون لازمه برم دکتر؟

ماه آخریه به سرم زده پاک...

واقعا من مادر بدی ام؟ حتی توراهیمم دیگه دوست ندارم...

برای بارداریه عزیزم حساس شدی ویکم افسردگی گرفتی ک خدای نکرده بعدزایمانت شایدعودکنه..منم ۱۰روزه زایمان کردم بعدزایمانم خودب خودمیخوام بزنم زیرگریه خیلی دل نازک شدم پسربزرگم مریض شده وتبش قطع نمیشه حالشومیبینم میخوام زارزاراشک بریزم اگرمامانم ایناخونم نبودن اینکارم میکردم ولی هی خودخوری میکنم ومیریزم توخودم..امابازم سه بار اینکاروکردم وجلوشون زدم زیرگریه دست خودمم نیست

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم....شرایطت سخته...بارداری...اونم کوچیکه...

انقدررررر  به خودت عذاب وجدان نده...

کی از تو بیشتر میتونه بچه هاشو دوست داشته باشه..؟؟

اصلا الان این تاپیکت واسه اینه که مامان فوق العاده ایی هستی و شدید تو فکر بچه هااا...

نزن این حرفها رو...اینشالا فارغ میشی...بهتر میشه حالت...

اینشالا به راحتی و سلامت زایمان کنی...🥰🥰🥰🥰

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.

منم تابستون تو شرایط شما بودم

مدام عذاب وجدان داشتم

اخه دخترم میگفت هر روز منو ببر پارک

خب حوصلم نمیکشید

الانم که باردارشدم دیگه بدتر

فقط میخوام روزا شب بشه و بخوابم تا تهوعم رو یادم بره

خدای بزرگ حکمتتو شکر‌/بچه دومم را باردارم/بچه اولم سه سالو نیم/خدا یا کمکم کن بتونم از پسش بربیام/بنظر خودم بچه ی دومم هم دختره مثل بچه اولم🤩🤩/واسه اسم دختر که به نفس بیاد کمکم کنید/یه اسم زیبای دخترونه انتخاب کنم😎😎(بچم پسر بود🤪)
مادر بدی نیستی عزیزم. تو این شرایط بهتره همسرتون تو اینجور موارد بیشتر کمک کنه‌

تازه باید اونم من مدیریت کنم. بخاطر کارش خیلی تحت فشاره... از طرفی هم اون از بچم بدتره. همش باید یکی هی به اون دلداری بده. باورت نمیشه ولی اگر من مریض بشم اون زودتر خودشو میبازه... انگار بیشتر اون به من تکیه کرده تا من به اون

برای بارداریه عزیزم حساس شدی ویکم افسردگی گرفتی ک خدای نکرده بعدزایمانت شایدعودکنه..منم ۱۰روزه زایما ...

واقعا باید چکار کرد که عود نکنه؟ من که از همین الان فهمیدم داره به سرم میزنه

عزیزدلم ممنون از همه حرفای قشنگت

عزیزززم ....

بعد زایمان اگه دیدی ادامه داره حتما برو دکتر..

منم رفتم..یه وقتا آنقدر این تغییرات هورمونی زیاده واقعا از دست آدم خارج میشه...🥰😘

سلااام...آره از نقطه چین خوشم میاد.‌‌..یا همون سه نقطه...چون کلا سه تا نقطه است ...ولی دنیا حرف هم داره...حالا...بگذریم...من ساج هستم...نه، تا حالا تاپیک هم نداشتم و نذاشتم...چند سال پیش اینجا بودم و خطم عوض شد دوباره جدیدا میام...دوست دارم اونایی رو که واقعیین ...مهربونن...از کامنتها میشه فهمید...زیاد نیستن..ولی هستن...خیلی ساله متاهلم و دو تا فرشته زمینی هم دارم....دوست دارم و خوشحال میشم بتونم اندازه تجربه خودم با یه کامنت کمکی باشم، همین. نه بحثی دارم، نه میگم فقط نظر،نظر منه،کامنتی هم میزارم نظرم رو برای استارتر دارم میگم. چون تاپیک زده واسه همین.شما خوشت نمیاد،مزاحم من نشو.بی احترامی نمیکنم،لطفا بی احترامی نکنین.ببینید یک اصلی وجود داره.ما مجبور نیستیم که از هم خوشمون بیاد،ولی مجبوریم به هم احترام بگذاریم.و واقعا برای استراحت و تفریح میام تو سایت..پس لطفا اوقات هم رو تلخ نکنیم.دوست دارم باهاتون دوست باشم.آرزوی ناب ترین و قشنگترین لحظه ها رو براتون دارم ☘️🥰💗.............و یک چیزی خواهرانه دوستانه میگم گوش بدین ضرر نداره...اندازه سنم که کم نیست...تجربه ام...بالا و پایینی های زندگیم....فهمیدم فقط مهربونی میمونه و بس...فهمیدم زندگی رو چقدررر میشه خوشگلتر دید...چقدر میشه ..یا حداقل سعی کرد تو لحظه زندگی کرد...مگه میدونی چند ساعت...چند سال... دیگه وقت داری این لحظه ها رو زندگی کنی؟؟ خب چرا نمیکنی؟ دوسش نداری؟ عوضش کن .تو میتونی.حیف نیست....نگو.....نگو دلت خوشه هاااا.....قضاوت نکن. ما هیچ کدوم نمیدونیم ماجراهای زندگی همو. مال من کتاب مجلد قطوریست......مثل خیلی ها....تجربه رو فقط باید زندگی کرد...لحظه به لحظه اش رو حس کرد....اونوقته که شاید ..جایی..به درد دل یکی گوش کردی و به درد خوردی...من دوست دارم...از ته دلم شاد میشم بتونم به درد بخورم و کمک باشم...🥰 و به قول حضرت مولانا....هر چیز که در جستن آنی .....آنی.
عزیزززم .... بعد زایمان اگه دیدی ادامه داره حتما برو دکتر.. منم رفتم..یه وقتا آنقدر این تغییرات هو ...

اوهوم دقیقا من دارم میفهمم که از دستم خارج شده... هرچی زور میزنم که بهتر باشم هی بدتر میشم. همش میگم اگر سر زایمان چیزیم بشه تکلیف بچه هام چی میشه. اگر بچم ناقص باشه چی... اگر دخترم توی این شرایط قمر در عقرب من مریض بشه مشکل روحی روانی پیدا کنه چی... اگر شوهرم ورشکست بشه چی... ... اگر... اگر...  وای مردم از این همه فکر منفی . گاهی کلمو تکون میدم که از سرم بپرن ولی نمیرن. میخوابم که از سرم برن ولی نمیرن. زنگ میزنم با کسی حرف میزنم که یادم برن ولی نمیرن.... اصلا میخوام کلمو بکوبم تو دیوار دیگه

اوهوم دقیقا من دارم میفهمم که از دستم خارج شده... هرچی زور میزنم که بهتر باشم هی بدتر میشم. همش میگم ...

به خود خدا.‌‌..اگه بهت بگم من مشتهایی که به شکمم میزدم......اوووووو.....

میخوام بگم میفهممت قربونت برم..

دوش آب گرم بگیر..آرایش کن..تونستی بر پیاده روی..

قول میدم بعد زایمان....واگه فکر کردی بری دکتر عالی..

یه مدت کمک میگیری از پزشک ...باورم کن عالی میشی..

بهتر از قبل😘😘

این دو سه هفته رو تا جایی که میتونی تنها نمون و خودت مراقب خودت باش..

اینشالا ماه دیگه میای تاپیک میزنی و خودت بقیه رو نصیحت میکنی مامان خوشگل و مهربون💗💗💗

به خود خدا.‌‌..اگه بهت بگم من مشتهایی که به شکمم میزدم......اوووووو..... میخوام بگم میفهممت قربونت ...

ان شالله... ممن.ن از وقتی که گذاشتی و تایپ کردی. برام دعا کن... دکتر هم حتما بعد زایمانم باید برم اگر این علائم موندگار شد

ان شالله... ممن.ن از وقتی که گذاشتی و تایپ کردی. برام دعا کن... دکتر هم حتما بعد زایمانم باید برم اگ ...

خوشبخت و شاد باشی ..