2777
2789
عنوان

دوران نامزدی چند ماه باشه خوبه؟

383 بازدید | 17 پست

بچه ها من و دوس پسرم سه چهار ماهه آشنا شدیم ولی با این حال کیفیت رابطمون خیلی خوبه ینی میتونم بگم انگار ۶،۷ ماهه همو میشناسیم از همه موضوعیم پیش هم حرف میزنیم و هیچوقت حرف کم نمیاریم😂

و خیلی خیلی زیاد تفاهم داریم و علایق و سلایقمون خیلی شبیه همه به حدی که بعضی وقتا فک میکنیم یه روح در دوبدنیم😅

میخواستم بدونم برای ما چند ماه نامزدی بهتره؟ البته چندماه دیگه میخوایم نامزد کنیم ولی کلا میخواستم بدونم و عجله ای هم واسه ازدواج ندارم بنظرم نامزدبازیم لازمه و حال میده🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری پیداش کردی ؟ چه جوری میتونم همچین کسی رو پیدا کنم  که همه جوره با هم جور باشیم  ...

عزیزم اولا من قبل اون با یه پسر هول نامرد درارتباط بودم که خودمم دیر فهمیدم اینو ولی بشدت وابستش شده بودم ولی دل و زدم به دریا و ولش کردم و بعدش این پسر جدیدو دیدم ولی اون اول به چشم یه دوست بهش نگا میکردم در حدی که الان یادم نمیاد چجوری آشنا شدیم ولی خب الان واسه هم جونمونم میدیم

یه راهنمایی ای که میتونم بکنم بهت اینه که اون تفاهمه از همون روزای اول مشخص میشه اگه تا سه چهار هفته بعد از آشنایی مشخص نشد احتمالا اون گزینه خوبی واست نیس و اینکه سعی کن مثلا توی دانشگاه یا محیط های مرتبط و مورد علاقت پیدا کنی چون اینطوری محیط مورد علاقه اونم هست و این میشه اولین تفاهمتون

بنظرم بزار حداقل یکسال خووووب همو بشناسید 💖👌🏻 ک تو این یکسالم خودشو جمع جور کنه واسه خواستگاری

آره من عجله ای ندارم اصلا و خیلی این اخلاقشو دوس دارم که اونم عجله ای نداره میگه اول وضع مالیمون خوب شه و همو خوب بشناسیم بعد وقت هست

بنظرم یهووی اتفاق میوفته حالا یا طرف همکار و همکلاسیه یا مجازی و ... یا فامیل و آشنا هستن..

پس چرا واسه من چند ساله اتفاق نمیفته 

اتفاق هم میفته به تفاهم نمی‌رسیم 

تو بهترین تجربه زندگی منی 😍❤️تا ابد ...
پس چرا واسه من چند ساله اتفاق نمیفته  اتفاق هم میفته به تفاهم نمی‌رسیم

بنظرم اصلا عجله نکن، این اتفاق وقتی برای من افتاد که اصلا به عشق حتی فکرم نمیکردم و از دوران مجردیم خیلی خیلی لذت میبردم

یه قانونی هست میگن اگه به چیزی زیاد فک نکنی یکم بعد واست اتفاق میفته دقیقا از جایی که فکرشم نمیکردی