پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 عنوان اینجا کسی بتازگی امتحان آییننامه داده؟؟! 157 بازدید | 26 پست ممنون میشم یکم راجبش برام بگین چطوریه؟چند تا سواله؟سخته یا اسون سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم.... 1401/08/05 | 12:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fendi77 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7372 ۳۰ سواله ۲۰ دقه وقت داری ۲۶ تا درست بزنی قبولی یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
starfault عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4624 ۳۰ تا سواله۲۰ دقیقه زمان داریخیلی اسونه نگران نباشمطالبی که افسر گفته رو بخون با نمونه سوال فقط
pinkypinky عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 3541 ۳۰ تا سواله تو ۲۰ دقیقه اگه بخونی ن سخت نیست سعی کن تو سایتا ازمون بدی خودت بزنی اونجوری بیشتر تو ذهنت میمونه بعد سوالا همه باهم فرق داره ماه پیشونی 🌚✨ چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 ۳۰ سواله ۲۰ دقه وقت داری ۲۶ تا درست بزنی قبولی سوالا چطورین؟سخته؟،من خیلی استرس دارم☹️ سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 ۳۰ تا سواله ۲۰ دقیقه زمان داری خیلی اسونه نگران نباش مطالبی که افسر گفته رو بخون با نمونه سوال فق ... یعنی میگن ک چجوری سوالاتی میاد ؟یا باید همه کتابو بخونی سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
fendi77 عضویت: 1401/07/15 تعداد پست: 7372 سوالا چطورین؟سخته؟،من خیلی استرس دارم☹️ نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه اذیتت نکنه و قبولت کنه یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 ۳۰ تا سواله تو ۲۰ دقیقه اگه بخونی ن سخت نیست سعی کن تو سایتا ازمون بدی خودت بزنی اونجو ... سایت؟یعنی تو نت سرچ کنم سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
fatemeh0208 عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1730 سوالا چطورین؟سخته؟،من خیلی استرس دارم☹️ فصل ۱ و ۲ کتابو خوب بخون طوری ک بفهمی ن فقط حفظ کنی ازمونم زیاد بزن میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚
starfault عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4624 یعنی میگن ک چجوری سوالاتی میاد ؟یا باید همه کتابو بخونی از من سر کلاس افسر یه جزوه دادجاهایی از کتاب که میاد رو گفت خط کشیدیم همونام اومد فقطنمونه سوالم مربیامون فرستادن برامون همونا بود
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه ... رانندگیو مشکل ندارم من😂😂کله استرسم برا آیین نامه🥲☹️ سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
zara_80 عضویت: 1401/07/19 تعداد پست: 2897 سوالات تو نت هست نگاه کن خیلی کمکت میکنه لعنت به طرزفکرایی که باعث مرگ دوتا جوون بیگناه شد🩵
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 فصل ۱ و ۲ کتابو خوب بخون طوری ک بفهمی ن فقط حفظ کنی ازمونم زیاد بزن بابا هرچی میخونم تو مغزم نمیره😂😂البته هنوز کلاسشو نرفتم سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
پرنسس__جادوگر مدیر استارتر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9153 سوالات تو نت هست نگاه کن خیلی کمکت میکنه حتما نگاه میکنم ممنونم😘 سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
fatemeh0208 عضویت: 1400/03/07 تعداد پست: 1730 نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه ... شهری رو دفعه اول افسر نذاشت هیچ حرکت کنم همون جا اومدم ۳۰ درجه بزنم گف پیاده شو 🥲😑😂 لعنتی فقط باید شانس بیاری افسر خوب بت بیوفته میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚