2777
2789

ممنون میشم یکم راجبش برام بگین 

چطوریه؟

چند تا سواله؟سخته یا اسون

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳۰ تا سواله تو ۲۰ دقیقه 

اگه بخونی ن سخت نیست 

سعی کن تو سایتا ازمون بدی خودت بزنی اونجوری بیشتر تو ذهنت میمونه 

بعد سوالا همه باهم فرق داره 

ماه پیشونی 🌚✨                                                           چقدر مشغولم از من یک منِ بهتر به بار آید 🍃📚
۳۰ سواله  ۲۰ دقه وقت داری  ۲۶ تا درست بزنی قبولی

سوالا چطورین؟سخته؟،من خیلی استرس دارم☹️

سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم)  من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
۳۰ تا سواله ۲۰ دقیقه زمان داری خیلی اسونه نگران نباش مطالبی که افسر گفته رو بخون با نمونه سوال فق ...

یعنی میگن ک چجوری سوالاتی میاد ؟یا باید همه کتابو بخونی

سوالا چطورین؟سخته؟،من خیلی استرس دارم☹️

نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه اذیتت نکنه و قبولت کنه 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
۳۰ تا سواله تو ۲۰ دقیقه  اگه بخونی ن سخت نیست  سعی کن تو سایتا ازمون بدی خودت بزنی اونجو ...

سایت؟یعنی تو نت سرچ کنم 

یعنی میگن ک چجوری سوالاتی میاد ؟یا باید همه کتابو بخونی

از من سر کلاس افسر یه جزوه داد

جاهایی از کتاب که میاد رو گفت خط کشیدیم همونام اومد فقط

نمونه سوالم مربیامون فرستادن برامون همونا بود

نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه ...

رانندگیو مشکل ندارم من😂😂کله استرسم برا آیین نامه🥲☹️

فصل ۱ و ۲ کتابو خوب بخون طوری ک بفهمی ن فقط حفظ کنی ازمونم زیاد بزن

بابا هرچی میخونم تو مغزم نمیره😂😂البته هنوز کلاسشو نرفتم

سوالات تو نت هست نگاه کن خیلی کمکت میکنه

حتما نگاه میکنم ممنونم😘

نمونه سوال چند دور تو نت بگیر حل کن . خیلی اسونه . ایین نامه رو اکثریت قبولن .شهرو بگوووووو .خدا کنه ...

شهری رو دفعه اول افسر نذاشت هیچ حرکت کنم همون جا اومدم ۳۰ درجه بزنم گف پیاده شو 🥲😑😂 لعنتی فقط باید شانس بیاری افسر خوب بت بیوفته 

میشه لطفا ۳ صلوات بفرستی برا تعجیل در فرج😇💚