2777
2789

هی میخوام بپوشم ولی میترسم برم تو خیابون همه منو نگا کنن🥲😂

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره تو چه آب و هوایی باشی.... من خودم هفته پیش بارونی بود پوشیدم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
دیدم پوشیدن خودم هنوز نپوشیدم

منم دیدمممم ولی بازم حس میکنم زوده

دیدی داری موزیکِ مورد علاقتو گوش میدی بعد جاهای قشنگشو هی برمی‌گردونی عقب دوباره گوش می‌کنی؟ای‌کاش میشد این‌کارو با زندگیمونم بکنیم

ميشه من يكيو ديدم يه بوته بلند پشمي پوشيده بود اونم يه هفته پيش😂

👑هركس بَدِ ما به خَلق گويد..ما چِهره زِ غَم نمي خَراشيم..     ما خوبيِ او به خَلق گوييم..تا هردو دروغ گفته باشيم👑
بستگی داره تو چه آب و هوایی باشی.... من خودم هفته پیش بارونی بود پوشیدم

مثلا دیشب بارون می‌بارید الانم هوا خنکه:/

ن والا اتفاقا از الان شروع شده 

پس من بپوشم دیگه؟😂

مثلا دیشب بارون می‌بارید الانم هوا خنکه:/

من باشم میپوشم

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی