سلام خانوما شبتون بخیر من و شوهرم هفت ساله ازدواج کردیم اما از روز اول. دردسرا شروع شد و کارمند بانک بود بیکار شد بعد اون تا حالا سه بار ورشکسته شدیم و پاشدیم تا الان ک دیگ رسیده اوج مشکلات ب عالم و آدم بدهکاریم کار میکنه شوهرم ولی پولشو نمیدن چند بار خوابای عجیب و غریب میبینم ک یه مرد میگه سحر شدی یا مثلاً عکس طلسم میبینم تو خواب ما اعتقاد نداریم و منم همچین کسی نیستم که بخوان منو سحر کنه کسی شماها نظرتون چیه چیکار کنیم میشه برامون دعا کنید؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیشه ب کسی اعتماد کنی اگه بری پیش یه نفر ک خوب نباشه شاید تازه سحر کنم برات بدتر گیر بیافتی تا مطمی ...
منم امشب سرکتاب باز کردم ...صبح هم نامزدم دو جا باز کرد گفتن سحر و جادو ندارید ....ولی این آخری ۹۵۰۰ برام نسخه پیچید که جن عاشق داری .چشم زخم .بستگی و....
ولی عزیز لطفاً با آب ونمک دریا غسل کن ...گوشه های خونه هم آب سرکه یا نمک دریا بریز ....تو خونه حتما صدای اذان و آیت الکرسی با صدای بلند بزار ...قرآن تلاوت کن مخصوصا سوره های معذونتین