2777
2789
عنوان

گره تو کار همه میگن سحر شدید

1870 بازدید | 101 پست

سلام خانوما شبتون بخیر من و شوهرم هفت ساله ازدواج کردیم اما از روز اول. دردسرا  شروع شد و کارمند بانک بود بیکار شد بعد اون تا حالا سه بار ورشکسته شدیم و پاشدیم تا الان ک دیگ رسیده اوج مشکلات ب عالم و آدم بدهکاریم کار می‌کنه شوهرم ولی پولشو نمی‌دن چند بار خوابای عجیب و غریب میبینم ک یه مرد میگه سحر شدی یا مثلاً عکس طلسم میبینم تو خواب ما اعتقاد نداریم و منم همچین کسی نیستم که بخوان منو سحر کنه کسی شماها نظرتون چیه چیکار کنیم میشه برامون دعا کنید؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من خودمم دارم ديوونه ميشم ب نفر ايدي ي سيد نامي رو داد بهم تو سايت اون بهم گفته همزاد داري ن ...

علائمت بگو راهنماییت میکنم 

جایی خواستین برین نرخ بالای ۱میلیون قبول نکنید کلاهبرداریه

والا من خودمم دارم ديوونه ميشم ب نفر ايدي ي سيد نامي رو داد بهم تو سايت اون بهم گفته همزاد داري ن ...

نمیشه ب کسی اعتماد کنی اگه بری پیش یه نفر ک خوب نباشه شاید تازه سحر کنم برات بدتر گیر بیافتی تا مطمینم نشدی نباید بری پیش کسی 

اره 

منم همین مشکلو دارم

می گن همزاد داری

میخاین یک شماره بهتون بدم بهش زنگ بزنین ببینین اون چی می گه

نمیشه ب کسی اعتماد کنی اگه بری پیش یه نفر ک خوب نباشه شاید تازه سحر کنم برات بدتر گیر بیافتی تا مطمی ...

منم امشب سرکتاب باز کردم ...صبح هم نامزدم دو جا باز کرد گفتن سحر و جادو ندارید ....ولی این آخری ۹۵۰۰ برام نسخه پیچید که جن عاشق داری .چشم زخم .بستگی و....

منم گفتم ول کن بابا

منم امشب سرکتاب باز کردم ...صبح هم نامزدم دو جا باز کرد گفتن سحر و جادو ندارید ....ولی این آخری ۹۵۰۰ ...

جن عاشق آدم و ول نمیکنه الکی نیست ک خودت متوجه نشی ولی من واقعا آدم خاصی نیستم از کجا میشه دقیق دونست ک سحر شدی یا نه