2777
2789
عنوان

گره تو کار همه میگن سحر شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1871 بازدید | 101 پست
اخه ۹ میلیون و پانصد ؟؟؟؟دعا نویسی که پول زیاد میگیره قبول ندارم

اخه اینکار و باید برای رضای خدا انجام بدن حالا یه پول کمی هم اشکال ندارد ولی این دیگ میشه کاسبی اگه انقده پول داشتم ک بدیم دعانویس غصه نداشتم خب

اخه ۹ میلیون و پانصد ؟؟؟؟دعا نویسی که پول زیاد میگیره قبول ندارم

چرا گلم از من ۲ تومن گرفتن ولی معجزه شد 

دوستمم با دوست پسرش اختلاف پیدا کرد دختره قول خورده بود حامله بود از پسره پسره فهمید گردن نمیگرفت دعا گرفتیم پسره رفت به خانوادش گفت اومدن خاستگاری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرش با ازدواج ما مخالف بود هنوزم با من در جنگه  من ذره ای اعتقاد به این چیزا ندارم  اص ...

ابنجور ک همه میگن واقعی هست منم باید برم دنبالش از فردا بخدا دیگ موندم اصن افسردگی شدید گرفتم 

وااااای خدا ازشون نگذره منم همیشه میگم به همه چی مثبت نگاه کنم میگم همه خوبن ولی بخدا دیگ خسته شدیم ...

چون خودت خوبی فک میکنی همه مثل توعن بخدا اونقد ادمای شرور هستنا

چون خودت خوبی فک میکنی همه مثل توعن بخدا اونقد ادمای شرور هستنا

فدات شم نمی‌دونم همیشه فک میکنم همه خوبن من بدترینشونم واسه همین انقده درد میکشم تو زندگیم هیچی زیادم نمی‌خوام فقط می‌خوام دستمون جلو کسی دراز نباشه ن مسافرت نه خونه نه ماشین هیچی نمی‌خوام واقعا 

شوهرت چرا از بانک اخراج شد؟

نیرو کم میکردن مدرکش اون موقع درحال تحصیل لیسانس بود از اونا شروع کردن رسمی نبود ولی چهار سال کار کرده بود الان ارشد داره و بدبختی