2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسین

نادعلی

دعای فرج

حدیث کسا

زیارت عاشورا

چله ی همشون

و حمد ۱۰۰تا برا مادر حضرت عباس

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

من از، چله حدیث کسا هدیه از طرف جمع بانوان بزرگ عالم، حضرت زهرا، حضرت خدیجه، حضرت زینب و نرگس و ام البنین و...  برای سلاکتی وظهور امام زمان. 

شنیدم نیت باید اینجوری پر بار باشه. 

پارسالم برای حضرت ام البنین نذر کزذم خیرات بدم که نیتمو از پسرش آقا ابولفضل بخواد الحمدلله که جواب گرفتم

عزیزم حدیث کسا رو چهل روز برای حضرت زهرا... خوندی دیگه؟ 

آره عزیزم

اما سال قبل روز وفات حضرت ام البنین بود، نمیدونستم البته. به یکی گفتم برام دعا کنه، گفت برای حضرت ام البنین دعا کن و ازش بخواه اگه حاجتتو داد سال دیگه روز وفاتش یه چیزی بیرون خیرات  کنی.  منم نذر کردم و خدارو شکر حاجتمم گرفتم. و البته یادم بود که نذرمو سر موعد بدم