2777
2789

از من هم. کسی تو چت بود که عکس لختی می خواست.من اولش فرستادم.بعد که شک کردم سریع دوباره پاکش کردم.اون نفر هم فهمید و عصبانی شد و من دیگه جوابشو ندادم.هی سعی می کرد اعتمادمو جلب کنه.عکس از خودش برام فرستاد ظاهرا دختر بود.و عکس هاش نمی خورد فیک باشه.میگفت من خیلی مستم و از این حرفا.چون بار اولم بود چت کردم .تجربه تلخی شد برام.که با احساساتم بازی شده و سواستفاده شده.

حرف من به شما اینکه یه هیچ عنوان عکس لختی برا کسی نفرستید.تا باج ندید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اون پسره که بهش عکس دادم یهو حساب کاربری حذف شد گمش کردم الان یه پسره دیگه میگه کسی هکت کرده یعنی ...

چرا میترسی برو فتا پیداش میکنن بعدشم دختر خوب عکسو میفرستاد برات میفهمیدی عکس لختتو چرا فرستادی؟

لخت کامل ولی صورتم نیست.... این میگه اگه بدی میتونم شناسایی کنم و بدون هیچ دردسری مشکلت رو حل کنم از ...

غلط اضافی میکنه لطفا لطفا لطفا اصلا دیگه هیچی به هیچکس نده صورتت علوم نباسه که الا مهم نیت برنامه رو. اک کن اگرم معلوم هست بازم نترس هیچی نمیتونه بکنه بازم بیا بیرون ازش اونا کارشون همینه فقط تو نیستی مزمان با ده تا دختر دارن چت میکنن ........... مادر پدر هر چقدر سخت گیر هر چقدر سنگدل بازم از اون پسر بیشرف بهترن .........

خب اگه قبلیه هکم کرده بود واقعا چی این الان از کجا فهمید هکم کردن....که میخاد کمکم کنه چون بالافاصله ...

وااای باورم نمیشه اینقدر ساده باشی

دوتاش یه نفره یا نهایت دوستن با هم

دارن از سادگی و بی عقلیت نهایت استفاده رو میبرن

فیلم بازی کن بهش بگو به مادر گفتم کلی دعوام کرد حالا قراره مامانم خودش بره شکایت کنه

بعدشم هر چی فرستادی اول پاک کن بعدم کاربریتو حذف کن چیزی که حذف شده رو کسی نمیتونه هک کنه

از من هم. کسی تو چت بود که عکس لختی می خواست.من اولش فرستادم.بعد که شک کردم سریع دوباره پاکش کردم.او ...

نه تنها عکس لختی عکس معمولی هم نباید بدیم الان

با هوش مصنوعی هر بلایی دلشون بخواد سرش میارن و خیلی راحت میتونن پخش کنن

همونی هستی که بهت گفته بود ۲۰ تومن بهت میدم عکس بدی؟؟؟

ببین خیلی راحت بهش بگو هرکاری دوست داری بکن اون عکسا هم عکس من نبود از اینترنت آوردم هیچ کاری نمیتونه بکنه

بگو آی دی تم دادم به پلیس فتا

الان با این پسره توی شاد چت میکنم میگه عکس بده تا شناساییش کنم

عزیزم من نمیخوام سرزنشت کنم ولی واقعا اونموقع که عقل تقسیم میکردن شماتوصف چی بودی؟؟؟

جدی چند سالته؟؟

بابا دختر ۵ ساله رو الان نمیتونی مجبورش کنی لخت بشه جلوت.یا بدون لباس بره توکوچه

بعد شماچجوری عکس لختتو برای این و اون میفرستی عجبااااااا.

نکن دختر جان نکن.

ی کم برای خودتون حرمت قائل بشیدلطفا