2777
2789
عنوان

برادرم بیست سالشه تا اینجای سنش هیچی نشده

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیرمکانیکی و صافکاری رفته بیرونش کردنیه جا هم رفته گفته یاروصابکار بهش گفته یابو دیگه نرفته

حتما شل بازی در آورده وگرنه از پسر عمه من که بدتر نیست اون رسما شیرین عقله ولی باطری سازه قابلیه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

تو دخالت نکن به عنوان خواهرش فقط میتونی دلسوزی کنی براش بذار بابات بهش راهکار بده بهش نگو چیکار کنه ...

بابام که کارگر راهکارش چیه

چند روز پیشم داداشم گرفت زد دیگه حرف نمیزنن باهم

به نظر من اگر مکانیک بشه یا در زمینه جلوبندی شاگردی کنه با این درامد بالایی که افراد در این اصناف دا ...

منم پشیمونم چرا نرفتم سمت آرایشگری و خیاطی

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

بابا ی من 51 سالشه هنوزم اسنپ میرهتازه مشتری ثابت هم داره چندتا

خدا حفظش کنه

پدر منم گاهی کار میکنه

ولی کنار شغل اصلیشه ینی پاره وقت اسنپ میره

اما داداش ایشون هنوز جوونه میتونه یه کار ثابت خوب پیدا کنه واسه همین گفتم

درسش تموم کنه چه ربطی به معدل داره من معدل لیسانسم 14بود ولی تا دکتری خوندم الآنم استاد دانشگاهم

دانشگاه دولتی یا آزاد؟

یه سوال داشتم من استادای دانشگاهمون میگن حق التدریسیم و ترمی ۲ میلیون میدن دروغ میگن؟

از یه استادا هییت علمی هست ازش پرسیدیم گفت ۷۰ اما ماهی یا ترمی رو نگفت

عزیزم الان که برادرت سنی نداره بره یه جایی یه هنری یاد بگیره ، الان مکانیک خودرو داریم که اندازه یه دکتر داره پول درمیاره ، همه که با درس خوندن به جایی نمیرسن ، اگه درسو دوست نداره نزارش بره کارگری

برادر منم اصلا از درس خوشش نمیومد،کلاس هفتم بود که به زور و خواسته خودش ول کرد،اولش رفت مکانیکی بعدش رفت جوشکاری بعد کابینت سازی،خداروشکر الان ماشین مشکل پیدا کنه یا جوشکاری لازم باشه بلده،حداقل مهارت داره

داداشم ۱۸ سالشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

دانشگاه دولتی یا آزاد؟یه سوال داشتم من استادای دانشگاهمون میگن حق التدریسیم و ترمی ۲ میلیون میدن درو ...

حقوق استادهای دانشگاه دولتی بیشتر از آزاده بستگی به نوع دانشگاه داره غیرانتفاعی و دولتی و آزاد فرق داره

حقوق استادهای دانشگاه دولتی بیشتر از آزاده بستگی به نوع دانشگاه داره غیرانتفاعی و دولتی و آزاد فرق ...

دانشگاه ازادم

اما اون که هییت علمیه نمیدونم دولتی درس میده یا ن