2777
2789
عنوان

بارداری و استرس بچه

506 بازدید | 48 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه

من ۱۶ هفته بارداریم و دوقلو دارم

بخاطر مشکلاتی که الان پیش اومده توی مملکت خیلی استرس دارم و هر روز میگم یعنی کار درستی کردم گذاشتم بچه دار بشم؟

خیلی اوضاع روحیم خرابه

همش‌میگم نکنه اشتباه کردم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه بعد زایمان بدترم میشی ولی مگه میشه بچه نیورد

خدایا بابت معجزه ت دختر نازم شکرت😍اگه برای سلامتی دخترم صلوات فرستادی امیدوارم خدا دلتو غرق شادی کنه🥰هرسوالی راجب ای وی اف داری ازم بپرس ❌درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌😃

این استرس رو همه دارن انشاالله زودتر اوضاع خوب بشه .من همش درحال دعا هستم میگم خدایا دیگه تموم بشه این شلوغیها

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

مبارک باشه بهترین کار رو کردین خدا براتون حفظشون کنه 

الهی حال دل همه خوب باشه و هرکی آرزوی بچه داره خدا بهش بده 

ای پرچمت ما را کفن ⚘ایران من ⚘هرکس در گِل آلود کردن امنیت این کشور نقش داشته در ریختن خون های مردم بی دفاع و بی گناهی که در شاهچراغ به شهادت رسیدن هم نقش داردو سهیم هست 

وای عزیزم اصلا اینفکرارو نکن مگه بخدا اعتماد نداری خدا اگه موجودی خلق کنه روزیشو زودتر میفرسته...واسه زمان ما شوهرم دنبال کار بود وقتی کار پیدا کرد که من دو ماهه باردار بودم و روز ب روز تو گارش پیشرفت کرد الان همیشه میگه از ماقدم دخترمون بوده و خدا زودتر روزیشو رسونده مطمئن باش خدا هواتونو داره البته تلاش همسرتم بی هیچ نیست

خیلی اضطراب دارم اصلا اروم و قرار ندارم

اضطراب به کوچولوهاتون هم منتقل میشه و در دراز مدت تاثیر خوبی نداره

یه مدت اخبار نبین

کتاب بخون

لازمه که الان خودت رو مدیریت کنی عزیزم

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی

منم باردارم استرس داشتم

بعد به خودم گفتم چرا انقد ایمانت ضعیفه

توکل کردم به خدا

در طول تاریخ بحران های مختلفی بوده و گذشته 

خیلی ها تو سخت ترین دوران ها به بهترین موقعیت ها رسیدن 

منم همش دارم دعا میکنم واقعا فشار روحی شدیدی روم هست

گلم استرس به خودت نده گناه دارن کوچولوهات.توکلت برخدا باشه

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد