2777
2789
عنوان

کی x22 داره ؟

5268 بازدید | 37 پست

راضی هستید ؟ 

من خودم یه ۲۰۷ دنده ای دارم ازش راضی ام ولی ایکس ۲۲ خیلی دوست  دارم شوهرم میگه چینیه بعدا اذیتت میکنه کسی داره راضی باشه ؟ 

با درون خودت صلح کن ، جنگ در جهان پایان میپذیرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تو فکرم ماشینم رو عوض کنم ی x22اتومات بگیرم...ال ۹۰ دارم

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 

اتوماتش نگیز

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
بله ما داریم

راضی هسین؟

لنا؟مامانی؟مامانی من خیلی دلم میخواست تو کنارم باشی خیلی دلم میخواست که شبا با صدای نفسات بخوابم عصرا که بابا مهدی نیست من سرم گرم بازی کردن با تو باشه...مامانی ببخش که ندارمت😭مامانی ببخش ک نشد تو دخترم باشی😔مامانی بیا منو ببر پیش خودت😔از طرف من به خدا و مامان مونا خیلی حالش بده خیلی اینجا تنهاست... مامانی؟کاش از دستت نمیدادم... 
اتوماتش نگیز

چرا؟

راضی هستید ؟ اذیت نمیکنه ؟ 

بسم الله الرحمن الرحیم 

فقط قیافه اش قشنگ😂

هزینه تعمیر ونگهداریش بشدت بالاست

گاهی قطعات گیر نمیاد

وموتور کوچیک رو بدنه بزرگ تو جاده سربالاییا جون میده

ولی لامصب خوشگل ما آبی رنگش داریم

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

کلا ماشین چینی بد قلق هست باور کن همون ۲۰۷ خیلی بهتره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چرا ؟ من اتومات میخواستم  شما چند وقته دارید ؟

ما ۲سال داریم

اتوماتش میگن خوب نیست تو چینیا البته همسرم میگ

دوست من مینی شاسی ام‌وی ام داشتم اسمشو یادم نیست یمدت خیلی اذیتش کرد فروخت ۲۰۶ گرفت الان میترسم 

ما یمدت جک داشتیم خیلی راضی بودیم اصلا اذیت نکرد ( بخاطر چینی بودنش میگم ) 

ولی درکنار معایبی ک گفتم بدنه اش محکمتره نسبت به ماشینای ایرانی وهمچنین رانندگی باهاشم راحتتره

دوربین داره صفحه مانیتور داره

بسم الله الرحمن الرحیم  فقط قیافه اش قشنگ😂 هزینه تعمیر ونگهداریش بشدت بالاست گاهی قطعات گیر ...

اره منم از قیافه ش خوشم میاد 

یعنی تعمیر گاه میره زیاد 

پس خوشگل بی اخلاقه 

صدق الله العلی العظیم 😂