2777
2789
عنوان

آرامشمو خواهر شوهرم مختل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد بدبختی تو ببخشید چجوری تحمل میکنی ب بچت اینارو بگه وای تو مادری مثلا رک وایسا بگو نمیدم ببیرین وقتی اون هست دلیل ک خاستن بگو حرف مفت میزنین 

وقتی خودت بودی شروع کرد ب این حرف بلند سو حتی ب دعوا بچتو بگیر ببر بیرون

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

همون موقع که اومد برید بیرون 

جلوی مادرشوهرتون بگید حالا عمه هم میتوم خونتون از این فحشا به شوهرم میداد یا نه 

بهترین کار هم اینه همسرتون بهش بگه 

چون الان که اینجوریه پنج ساله شه عزت نفس بچه تون نابود شده است 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

خودت وارد بحث باهاش نشو،دوستانه،طوری که آشکار نشه از طرف شما هست،شوهرت را وادار کن بهش تذکر بده،چون این حرفا  را به مرور بچه هم یاد میگیره،و یا دوستانه ازش فاصله بگیر با حفظ احترام این جنگ مادر شوهر و خواهر شوهر پایانی و صلحی نخواهد داشته،فقط باید مدیریت بشه

وای چقد بدبختی تو ببخشید چجوری تحمل میکنی ب بچت اینارو بگه وای تو مادری مثلا رک وایسا بگو نمیدم ببیر ...

آره واقعا بدبختم ک نمیتونم دفاع کنم از خودم هربار میام بگم انگار زبونمو بریدن