2777
2789
عنوان

آرامشمو خواهر شوهرم مختل کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 37 پست
والا از ننه اش وحشت داره یه مشت روانی دلتنگی ندارن...

ولی الان که بچه دارم نگرانم نکنه یه روزی بپرسه عموم و عمم م مادربزرگم چرا نمیان برن و این چیزا

ناراحتم که مجبورمون کردن اینجور تنها شیم خودخواسته 

🟡🟠🔴
آره واقعا بدبختم ک نمیتونم دفاع کنم از خودم هربار میام بگم انگار زبونمو بریدن

دربرابر بچت مسئولی همیشه یادت باشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی الان که بچه دارم نگرانم نکنه یه روزی بپرسه عموم و عمم م مادربزرگم چرا نمیان برن و این چیزا نارا ...

بچه منم پنج بار خانواده پدریشو ندیده عمشو دیده بود هرچی عکس میکفت بیا بغلم نمی‌رفت چون اصلا سراغشو نمیگیرن ما هم بچه رو نمیبریم اصلا پیششون

بچه منم پنج بار خانواده پدریشو ندیده عمشو دیده بود هرچی عکس میکفت بیا بغلم نمی‌رفت چون اصلا سراغشو ن ...

اینا اصلا سراغ ما رو نگرفتن حتی یه تبریک تلفنی ام نگفتن بچه دار شدم. اصلا احساس ندارن .

فقط یبار عموش اومد دم در ببینه بچمو از بس گریه کرد بچم کبود شد اصلا نمیشناسه میترسه ازشون

🟡🟠🔴