2777
2789
منم خیلی دلم میخواد کل بدنم رو لیزر کنم اما لیزر بکینی مشکل شرعی داره بخاطر همین نمیرم،مشکلشم به این ...

اره مشکل شرعی داره منم دلم میخواد ولی نمیشه ای کاش برای اون قسمت همسرامون میتونستن بیان لیزر کنن😁🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره مشکل شرعی داره منم دلم میخواد ولی نمیشه ای کاش برای اون قسمت همسرامون میتونستن بیان لیزر کنن😁🤣

اتفاقا شنیدم شهرای بزرگ چندتا مرکز هست که این اجازه رو میده شاید نهایتا رفتم اونجاها رو پیدا کردم😂😂😂

با چ دستگاهی بودین.من اشنایدر جلسه دوم امروزه.بهم گفتن شش جلسه هست.جلسه اولم راضی بودم.خیلی موهام کم ...

دستگاهم الکساندرایت. تااونجایی ک تحقیق کردم بهترین دستگاهه و برا پوست سفید و موهای مشکی خوبه. برامن جلسه اول و دوم و سوم ریخت و جلسه چهار دوباره زیاد شد و از جلسه پنج به بعد باز می‌ریزه این روندشه باید جلسه هارو کامل کنم تا کاملا ریشه کن بشه. نمیدونم دستگاه شماهم اینطور باشه یان. ولی بهم گفتن ده دوازده جلسه باید برم 🤔 

دستگاهم الکساندرایت. تااونجایی ک تحقیق کردم بهترین دستگاهه و برا پوست سفید و موهای مشکی خوبه. برامن ...

جدی؟همه دستکاه ها مثل هم هست یا فرق میکنه؟چرا ب من گفت شش جلسه هست.اتفاقا روشن کنندگی هم داشت پوست روشنتر میکرد خودن متوجه قسمتای بدنم ک تیره تر بود همون روشنتر شده بود

جدی؟همه دستکاه ها مثل هم هست یا فرق میکنه؟چرا ب من گفت شش جلسه هست.اتفاقا روشن کنندگی هم داشت پوست ر ...

نه خب فکرکنم دستگاها باهم فرق داشته باشن . اگه جواب دیدی که خوبه. از کسایی که اونجا میرن بپرس که جواب دیدن کامل؟ والا من راجب دستگاه شما تحقیق نکردم نمیدونم دقیق. از اپراتور همونجا راجبش بپرس

نه خب فکرکنم دستگاها باهم فرق داشته باشن . اگه جواب دیدی که خوبه. از کسایی که اونجا میرن بپرس که جوا ...

اخه چن ماه باز شده بود.۱۵درصد تخفیف داشت گفت روشن کنندگی هم داره.خودم میبینم ی قستای بخاطر زایمان ترک تیره داشت باهمون ی جلسه روشن‌تر شده کمرنگتر شد

بستگی داره کجا باشی ما شه مون ک‌وچیکت دکترمم تازه کاره میخا مشتری جمع کنه توتال کامل۵۰۰……

چه خوب.من یه تومن میدم توتال رو.

دو جلسه رفتم ولی فرق چندانی نکرده

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟
چه خوب.من یه تومن میدم توتال رو. دو جلسه رفتم ولی فرق چندانی نکرده

حتما تا ۱۲جلسه برو ..ناامید نشو ب حرف اونایم ک میگن خوب نیس اکتفا نکن…بعضیا سه چار جلسه میرن دیگ نمیرن بعد میشینن میگن بدترموهام دراومد…..

کاربری دست دو نفره دوتا دوستیم هردو همسن😍از بچگی باهم بودیم😍یکیمون مشکل بزرگی داره میشه برای حل شدن مشکلش صلوات بدی🥺
حتما تا ۱۲جلسه برو ..ناامید نشو ب حرف اونایم ک میگن خوب نیس اکتفا نکن…بعضیا سه چار جلسه میرن دیگ نمی ...

ببین ساق دست و ساق پام و قسمت بالای بیکینی ده درصدش درنیومده.بقیه بدنم دراومده همش. اما میرم. گرچه هزینه‌ش خیلیه.امیدوارم پشیمون نشم

اگر مقدوره برای آرامش روح برادر جوون‌مرگم صلوات بفرستید.    با زور و دعوا و تهدید ازدواج کردم. از اون روز دیگه رنگ خوشی ندیدم. تمام آرزوهایی که داشتم و در مسیرشون بودم دود هوا شد. شوهرم و خانواده‌ش نمی‌تونستن تحمل کنن موقعیت منو. نمیتونستن خودشون رو بالا بکشن، منو محکم کوبیدن زمین. از اون روز نماز و چادرمو گذاشتم کنار. دیگه هیچ امیدی ندارم. هرشب وقت خواب یه دور سناریو می‌چینم که خودم و بچه‌هام قرص بخوریم و بخوابیم و صبح بیدار نشیم. دلم شکسته. ده سال از جوونیم تباه شد. میشه یه روز از دست این مرد خلاص بشم؟ یا قراره این آرزو رو هم به گور ببرم؟