🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی میکنی، ذهنت سبکتر میشود. دیگر لباسهایی که سالهاست نپوشیدهای ذهنت را شلوغ نمیکنند. دیگر اشیای بیاستفاده در گوشهی خانه یادآور گذشتهای نیستند که رهایش نکردهای.تو یاد میگیری که آنچه ارزش نگهداشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظهای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
چند جلسه رفتین بچه ها؟ من دیروز جلسه پنجمم بود. اونجا گفتن که ۱۲ جلسه باید بیای 😮 زیاد نیس؟؟
با چ دستگاهی بودین.من اشنایدر جلسه دوم امروزه.بهم گفتن شش جلسه هست.جلسه اولم راضی بودم.خیلی موهام کم شدو درد نیومد تا امروز.ولی ی تاپیکی بود میگفتن جلسه اول دوم خوبه سوم چهارم باز زیاد میشه نمیدونم
منم خیلی دلم میخواد کل بدنم رو لیزر کنم اما لیزر بکینی مشکل شرعی داره بخاطر همین نمیرم،مشکلشم به این خاطره که نگاه کردن به عورت بقیه حرامه حتی اگه هم جنس باشین الان هی نیاین بگین کی گفته مشکل داره چرا از خودتون حرف در میارین و این بحثا😶