بچه ها پذیرایی خونه جدیدم ۲۵ متر هست..من احساس میکنم کوچیکه... انگار جا ندارم..البته یکی از آشناهامون دید بعد گفت وای چه کوچیکه وگرنه من اینقدرم حساس نبودم..
بعد وسطش هم یه ستون داره..
میخوام فرش بخرم براش.. به نظرتون چندتا بخرم و چه ابعادی!؟
خیلیم خوبه پذیرایی من فک کنم ۱۲.۱۳ متره کل خونمونم ۶۵ متر مامانم هی میگه خونه خوبه بزرگ باشه دوخواب ...
دقیقا درست میگی..منم الان خونه ای که توش هستم ۶۵ متره ولی مال خودمون نیست.. اینقدر که اینجا اذیت شدم میگم یه آلونک باشه ولی مال خودم باشه.. حیف که خیلی حساسم..زود حرف بقیه نا امیدم میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
[QUOTE=256895639]عکسش واضح نیست چون همون روز قبل خرید گرفتم! اون وسایا مال کارگراس!😅[/QUOTعزیزم مبارکت باشه امیدوارم تو خونه جدیدت فقط بخندین خونتم ذقشنگه
برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
دقیقا درست میگی..منم الان خونه ای که توش هستم ۶۵ متره ولی مال خودمون نیست.. اینقدر که اینجا اذیت شدم ...
ماهم مستاجریم ولی بخدا حاضر نیستم یه ثانیه بودن تو خونمون با چیزی عوض کنم همش بستگی به خودت داره شوهر من بهم میگه همیشه از یه خوشگل خوشگلترم هست از یه پولدار پولدارتر ببین تو با چی خوشحالی و حال دلت خوب میکنه خیلیا تواین مملکت حتی پول اجاره خونه ندارن خداروشکر که صاحب خونه شدی هرکیم حرف منفی میزنه بدون نمیتونه جای تو باشه میخواد دلت بشکنه