2777
2789
عنوان

پذیرایی ۲۵ متری خیلی کوچیکه بچه ها!؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 66 پست
داستانش مفصله ولی لحظه ای خوشحال نیستم یه اتفاقایی افتاده  که نفرت دارم از اونجا

عزیزم..ایشالله دلت باهاش صاف بشه لذتشو ببری

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
خیلیم خوبه پذیرایی من فک کنم ۱۲.۱۳ متره کل خونمونم ۶۵ متر مامانم هی میگه خونه خوبه بزرگ باشه دوخواب ...

دقیقا درست میگی..منم الان خونه ای که توش هستم ۶۵ متره ولی مال خودمون نیست.. اینقدر که اینجا اذیت شدم میگم یه آلونک باشه ولی مال خودم باشه.. حیف که خیلی حساسم..زود حرف بقیه نا امیدم میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم تمام خونمون ۳۵ متر هم نیست 

۶ اتاق ۶ اشپزخونه ۱۲ پذیرای ۳ متر حموم دستشوی

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
عکسش واضح نیست چون همون روز قبل خرید گرفتم! اون وسایا مال کارگراس!😅

چقد خوشگل و دلبازه عاشق حیاطش شدم و پنجره هاش کل روز خونتون نور داره خیلی قشنگه ایشالا همیشه داخلش صدای خنده از سر خوشی باشه 

من خونم 55 متره غصه نخور یه فرش 9 متری انداختم دوزشم نیم ست گذاشتم، همینم خریدی زیاده تازه ما سه نفر ...

اره بخدا منم اینجا خیلی اذیتم..همش میگفتم فقط برم یه جا مال خودم باشه هرچی بود.. اما خیلی رو حرف مردم حساسم.. اعصابم زود خورد میشه و فکرم درگیر میشه

تازه مال خودمون نیست

برای فرزندی ک ندارم ..من بدون دیدن و داشتن تو روزها و شبها انتظار مادری کرده ام ..من با هر قرص . هردعا.هرامپول.و هر روزامید برایت لالایی خونده ام دلبندم . من مادری هستم که ندارمت ....مادری که دردهای بسیار و درمان های دردناک ب تن خوو داده ام برای ی لحضه اغوش تو.برای داشتنت..تو باشی همه دردها اسون میشود جان مادر ...دلنوشته من مادر برای فرزندی ک ندارمش
چقد خوشگل و دلبازه عاشق حیاطش شدم و پنجره هاش کل روز خونتون نور داره خیلی قشنگه ایشالا همیشه داخلش ص ...

واای مرسی عزیززممم..بخدا اینقدر دلم باز شد اینو گفتی.. انشالله توام هرجا هستی همیشه شاد و خوشحال باشی😍😍😍😍😍😍

خونه من ۴۵متره اونو چی میگی😅😅 هال من حدود یازده متره یعنی فرش ۱۲متری هم نمیخوره

من خودم اینجا که فعلا هستم ۶۵ متره😅 این آشنامون اینجوری گفت.. من کلا خیلی رو حرف حساسم..زود ناامید و ناراحت میشم

دقیقا درست میگی..منم الان خونه ای که توش هستم ۶۵ متره ولی مال خودمون نیست.. اینقدر که اینجا اذیت شدم ...

ماهم مستاجریم ولی بخدا حاضر نیستم یه ثانیه بودن تو خونمون با چیزی عوض کنم همش بستگی به خودت داره شوهر من بهم میگه همیشه از یه خوشگل خوشگلترم هست از یه پولدار پولدارتر ببین تو با چی خوشحالی و حال دلت خوب میکنه خیلیا تواین مملکت حتی پول اجاره خونه ندارن خداروشکر که صاحب خونه شدی هرکیم حرف منفی میزنه بدون نمیتونه جای تو باشه میخواد دلت بشکنه

ماهم مستاجریم ولی بخدا حاضر نیستم یه ثانیه بودن تو خونمون با چیزی عوض کنم همش بستگی به خودت داره شوه ...

درسته.. مرسی بابت حرفات دلم آروم تر شد باهاتون حرف زدم.. خداروشکر که همینم هست😍