2777
2789
عنوان

پذیرایی ۲۵ متری خیلی کوچیکه بچه ها!؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2607 بازدید | 66 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو تا نه متری بخرم.. یعنی پرش نکنم؟؟؟

برای منم ۲۵متره دو تا شش انداختم با یه کناره قسمت ورودی که جدا مشخص باشه.دور تا دور هم مبل و میز تلویزیون و آینه کنسول و میز ناهار خوری شده.فرش هم زیر مبل ها نرفته ولی پا همه جا روی فرش هست

برای منم ۲۵متره دو تا شش انداختم با یه کناره قسمت ورودی که جدا مشخص باشه.دور تا دور هم مبل و میز تلو ...

خوبه پس منم همین کارو بکنم

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

خونه منم کوچیکه بهترین نقطه شهره ولی واقعا کوچیکه چند روزه به سرم زده بفروشیم دوباره بریم اجاره نشینی ولز اقلا جاش بزرگ باشه...

نینی سایت به گردنم حق مادر پدری داره✌ دوسش میدارم😍
وای تبریک میگم به خدا خونه خود ادم حتی اگه دوازده مترم باشه پذیراییش ارزش داره خیلی خوشحال شدم اون ا ...

قربونت عزیزم مرسی..چقدر دلت بزرگه😍😍😍

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              
خونه خودمه با بدبختی تازه خریدیم!

خیلیم خوبه پذیرایی من فک کنم ۱۲.۱۳ متره کل خونمونم ۶۵ متر مامانم هی میگه خونه خوبه بزرگ باشه دوخواب باشه چون خونه خودشون بزرگه ولی من عاشق خونمم و کیف میکنم باهاش تازه مهمونی بزرگم میگیرم و شبم میخوابن خونمون اگه قراره با حرف کسی زندگی کنی هیچ وقت آرامش نداری دیدم که میگم ایندفعه هم هرکسی راجب چیزایی که متعلق بتو حرف زد بگو مهم خودمم و خانوادم که آرامش داریم 

خونه خودمه با بدبختی تازه خریدیم!

من خونم 55 متره غصه نخور یه فرش 9 متری انداختم دوزشم نیم ست گذاشتم، همینم خریدی زیاده تازه ما سه نفریم ولی استقلالی که دارم ارامشی که دارم می ارزه به همه چی، به حرف اینو اون گوش نده خداروشکر کن اونی که گفته کوچیکه دلتو شیکسته مطمن باش حسادتتو میکنه