2777
2789

بچه ها من برای زایمان دومم قرار بود یه جای نیمه خصوصی برم که خیلی کادر خوبی دارن ولی چون شروع کرونا بود گفتن اینجا مختص کرونا شده برو جای دیگه زایمان کن

منم قرار شد برم خصوصی.

یه روز کمردرد داشتم گفتم برم یه نوار جنین بگیرم توی دولتی  خیلی شلوغ و به اصطلاح کشتارگاه که گفتن ضربان جنین به شدت کند شده یکی میزنه ۳ تا نمیزنه سریعا بره اتاق عمل 

توی ده دقیقه آماده کردن منو و رفتم زایمان سزارین کردم 

شب اول دیدم یکی هی داره اسم منو صدا میزنه مادرم رفت گفت بله گفتن خود مریض بیاد 

به زور از تخت رفتم پایین از در و دیوار گرفتم رفتم توی سالن  میگم چی شده 

گفتن بیا آمپول هپارینتو بزن ما پرستار نداریم بیاد بزنه  

دیگه هرچی دهنم اومد بهشون گفتم کپ کرده بودن

گفتم صبح زنگ‌میزنم وزارت بهداشت بگم درسته اینجا دولتیه ولی طویله جلوی اینجا کاخه

انقدر گریه کردم و پشیمون شدم از زایمان توی اونجا 

توی هر قشری همه جور ادم هست 

خوب و بد 

ولی متاسفانه تو دولتیا اینجور افراد بی اعصاب درصدشون  بیشترن 

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان اولم دولتی بودم 

یعنی عین وحشیا برخورد میکردن 

زایمان دومم خصوصی بودم عالی بود فقط کم مونده بود بگه جیش داشتی بگو بیام سرپات کنم 😅 

دو قرون پول ادما رو از این رو به اون رو میکنه 

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘

من زایمانم نیمه خصوصی بود و به شدت شلوغ.وقتی رفتم زایمان گفتن همراه کو گفتم ندارم فقط همسرم هست که اجازه ندادن بیاد بالا.انقدر دلم آشوب بود که گفتم الان میبینن هیشکی ندارم باهام بد برخورد میکنن خدا شاهده اول زنگ زدن نگهبانی که شوهرموراه بده بیاد بالا بعدشم خودشون نزاشتن آب توی دلم تکون بخوره توی روند زایمان هم یا عرقمو خشک میکردن یاحتی خودشون قبل زایمان منو میبردن توالت و پشت در منتظر میموندن که چیزیم نشه.بعد زایمانم یکی از خدماتی هارو صدازدن تا وسایلمو جمع کنه و خودش منو تابخش برد و تحویلم داد و کارای بستریم کرد .توی بخش هم کلی هوامو داشتن تازه معروف شده بودم به بی همراه.همسذم اومد برام کمپوت اورد یکی از پرستارا گفت خانم فلانی کدوم اتاقه یکیش گفت همون بی همراه خودمونه.فقط بدیهارو نگیم یه وقتایی هم لطف و زحمتای این قشر رو هم بیان کنیم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
درحالیکه حقوق و مزایای دولتیا خیلی بیشتره ولی اینجوری نامردن

انقددددد تفاوت داشت که نگو واقعا ناراحت شدم ماهمه انسانیم چرا باید اینجوری باشه پول نداشته باشی هیچی 

𖣘مث قهقهه یه آدم لال ؛ وسط نمایش یه آدم کور𖣘
من زایمانم نیمه خصوصی بود و به شدت شلوغ.وقتی رفتم زایمان گفتن همراه کو گفتم ندارم فقط همسرم هست که ا ...

چه دلی داشتی بی همراه رفتی البته طبیعی معمولا همراه نمیزارن شهر ما 

خدا خیرشون بده من که رفتم کشتارگاه انگار 

همیشه به شوهرم غر میزنم که کاش می‌رفتم خصوصی