2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید من چند ساله از درس دورم  راسته که میگن  دروس عمومی دیگه تو کنکور نیست ؟  و ف ...

اره عزیزم 

عمومیا حذف شدن 

و کنکور دوبار درسال برگزار میشه 

و اینکه تاثیر معدل شده 40درصد تاثیر قطعی 

بله کنکور سراسری فقط تخصصیا رو باید خوند 

یعنی درست نیستن ؟

اصلا درست نیستن چنتا سایتو ببین هرکدوم یه تعدادو گفتن هیچکدوم باهم هماهنگ نیست

تو همه رو بخون ولی اونا که مهم تره بیشتر بخون بعضی از دروسو زدن تعداد سوالا صفره ولی اصلا این اشتباهو نکن که گوش بدی و بزاریش کنار

میدونم حق گفتم ولی سر جدت لایک نکن🤦🏻‍♀️🤍                        کنکوریم میشه برا قبولیم با دل مهربونت برام صلوات بفرستی؟ 🤍
اصلا درست نیستن چنتا سایتو ببین هرکدوم یه تعدادو گفتن هیچکدوم باهم هماهنگ نیست تو همه رو بخون ولی ا ...

من واسه درسی مثل تاریخ چون خیلی تعداد درساش زیاده گفتم از روی این بودجه بندی بخونم

وگرنه باقی درسا رو کامل میخونم 

پس میتونم اعتماد کنم و بخونم از روی این بودجه بندی ؟

ببین کسی که میخواد عید شروع کنه وقتی نداره که همه ی مطالب رو بخونه و میاد بخش هایی رو میخونه که تعداد سوالات بالاتری دارن همون ۷۰ درصد سوالا ۳۰ درصد مطالب

ولی شما وقت داری انقدرا تا کنکور پس حذف نکن و همه ی مباحث رو خوب مسلط باش 

البته نیم نگاهی به این هم داشته باش تا خوب بتونی برنامه ریزی کنی واسه هر فصل چقدر وقت بزاری و چند تا منبع ... مثلا واسه فیزیک فصل ۱ دهم اونقدرا لازم نیست تست بزنی همین قدر که یاد گرفتی کافیه ولی واسه جاری هر چی بزنی کمه 

و شاید هم سوال ترکیبی اومد که بعید هم نیست مثل زیست یا ریاضی 401 اینجوری به خاطر اینکه یه مبحث رو نخوندی یه سوال که مبحثش رو خوندی از دست میدی 

و اینکه ممکنه اون مبحثی که خوندی سوالاش خیلی سخت و غیر قابل حل باشن و اونی که نخوندی آسون

پس باز حذف تو این بازه زمانی اشتباه هست