2777
2789
عنوان

مهاجرت به کره جنوبی

132 بازدید | 13 پست

من دارم برای4سال دیگه برای مهاجرت برنامه ریزی میکنم کره جنوبی

اصن ت فاز کیپاپو بی تی اسو اینا نیستما چون بورسیه های خوبی داره

بعد الان باید ب دو زبان مسلط باشیم و رزومه و انگیزه نامه خوبی داشته باشیم و من میگم حتی اگه برم زبان کره ای انگلیسی و ی زبان دیگه یاد بگیرم باید بالای100تا مقاله بدم بیرون تا بتونم ی رزومه خوبی بسازم  مقالاتم باید با کیفیت باشه، از اون طرفم توی جشواره خوارزمی اینا اگه رتبه بیارم خیلی برای رزومم مهمه

و میگم این همه سختی بکشم

اگه نشه چی

و واقعان نمیدونم اینهمه زحمت  و امید ک دارم واقعیه یا ن🥲💔و اصن هیچ چیرم نمیتونم صدرصد تضمین کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوست داشتم برم حتی یکی از دانشگاه سئول هم برام دعوت نامه فرستادن ولی خانواده ام مخالفت کرد و اجازه ندادن که برم حسرتش رو نمیخورم الان هم ادم موفقی هستم 

ولی دوست داشتم یه تجربه جدید کسب کنم و توی زندگیم تغییر ایجاد بشه🙂🙂🙂

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

خیلی دوست داشتم برم حتی یکی از دانشگاه سئول هم برام دعوت نامه فرستادن ولی خانواده ام مخالفت کرد و اج ...

میتونی بهم بگی چجوری؟ دعوت نامه فرستادن رزومه ات قوی بود؟ 

میتونی بهم بگی چجوری؟ دعوت نامه فرستادن رزومه ات قوی بود؟

رزومه خیلی قوی داشتم الان دقیق یادم نیست چون برای حدودا ۱۶ سال پیش هست یه اقایی بود استاد بودن الان فامیلش رو یادم نیست برعکس سه چهار سال پیش مهاجرت هم کردن امریکا خیلی کمکم کردن برای رزومه من سه تا زبان رو حرفه ایی یادگرفتم کره ایی انگلیسی المانی  

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

ممیشه کمکم کنی؟

عزیزم من اصلا چیزی یادم نیست برای زبان و اینها خیلی کم یادمه بعدم من پسرم تازه به دنیا اومده اصلا وقت نمیکنم سرم رو بخارونم 

خیلی ببخشید واقعا نمیتونم فعلا 

عزیزم من اصلا چیزی یادم نیست برای زبان و اینها خیلی کم یادمه بعدم من پسرم تازه به دنیا اومده اصلا وق ...

باش گلم ممنون ولی میشه بگی معدلت اینا چطوری بود و هرچیزی از رزومه ات اگه یادته؟ هرثقت ک وقت کردی جواب بدع