2777
2789
عنوان

جهازو مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 86 پست

آخ استارتر اگر اون موقع که پا میزد نگاهش نمی کردی ! اگر آون موقع که ویز ویز می کرد محل نمی دادی و با مامانت شروع می کردی به حرف زدن  در مورد یک کاری . مثلا بلند میگفتی مامان آون کابینت رو فلان جور بچینیم بهتره یا نه ! که بفهمه  نصفه کار اومده و تو مامانت اینقدر غرق کار هستید که نشنیدید چی گفته  !!!! اگر به روی شوهر و پدرس نمی آوردی !!!! آخ آخ بد جوری مادر شوهرت تا فیها خالدون ش می سوخت !!!!  حیف که بهش فهموندی که متوجه اش شدید و آدم حسابش کردید !!!        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه منم همین بود از این به بعد نفس شو میبرم زنیکه ریقو بی چشم و رو

دختر خوب الان عصبانی هستی زندگی میدون جنگ نیس که اون بچزونی الان مطمئن باش عروسیت رو برات زهر میکنه

شما تحصیل کرده ای چرا با یه ادمی که هنرش غیبت و تیکه و کنایس هم صحبت میشی

همه جا همین مشکلات هست همه جا بحث پیش میاد اگه همسرت خوب اگه همسرت دوس داری اهمیت نده 

نمیگم سکوت کن نه خواستی جواب بده اما نه با دعوا نزار حرمتا ازبین بره الان اول زندگیت کم تجربه ای

اشتباه منم همین بود از این به بعد نفس شو میبرم زنیکه ریقو بی چشم و رو

پسرش هیچی نداشت ما عاشق بودیم ازدواج کردیم

از اول هیچ توقعی نداشتم ازشون شوهرم درک کردم اینا فکر کردن خبریه،منم گفتم طلاق میگیرم پسرت برای خودت ببرش ببینم چکارش میکنی،هر کیو دوس داری بگیر براش تا راحت بشین،ذره ای اهمیت نداره،وقتی دید چقد مصمم میگم جدا میشم مثل چی ترسیدددد

عمرا پامو بزارم تو خراب شدش شب قبل عروسی دعوتی دارن نمیرم میخا به همه بگم تو زندگیم دخالت میکنه

اگه میخوای زندگی کنی با شوهرت نباید اینکارو کنی عزیزم 

اشتباهه محضه که همه از بحثتون مطلع بشن 

من خودم با خونواده شوهرم بحث زیاد دارم ولی نمیزارم بقیه بفهمند چون اگه دشمن باشن شاد میشن و اگه دوست باشن غمگین میشن و تاثیری هم تو زندگیم نداره دونستن یا ندونستنشون 

فقط همچین جوابشونو میدم که به غلط کردن میوفتن