2777
2789
عنوان

جهازو مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1146 بازدید | 86 پست
اگه گاز صفحه ای داری فر بخر اگه نه گاز فردار بگیر

هم میتونم گاز صفحه بخرم با فر جدا 

هم میتونم گاز فردار بخرم 

قیمتشونم یکی میشه 

موندم از کدوما بخرم 

گاز هم بخوام بخریم از این جدیدا که دو سه تا فر دارن مد نظرمه بنظرت کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=256870599]شوهرت پسر خوبیه؟؟ سعی کن اگه پس خوبیه هست این چند وقت نادرشولرت رو تحمل کنی تا مراس ...

سعی کن خودت رو کنترل کنی چون این مادر شوهراحتمالن  حال ت رو  خواهد گرفت و روز خاطره انگیر عروسیت رو برات تلخ میکنه .

خیلی دم پرش نپلک 

تا این روزام بگذره

اسی ولش کن محل بهش نده  اگه شب قبل نری ممکنه عروسیتو زهر کنه برات پس شب قبل مهمونی برو ولی محل ...

گوه میخوره اون کیه امشب کاری بهش کردم هر چی گفت زنگ بزنم حرف بزنیم گفتم نمیخام صداشو بشنوم

وقتی با یه نادون بحث کنی وقتی با یه ادم بی شخصیت بحث کنی  باید خودت رو در سطح اون پایین بیاری و جمله هایی استفاده کنی که واقعا دور از شان 

و اونجا شما فقط تصور کن یکی از دور تماشاتون کنه مثلا استادتون ایا میفهمه کدوم بی عقل کدوم با منطق و با شعور؟

درینکه این کارو کرده ادب و تربیت خودش رو رسونده

اما بدون کسی که اینکارو میکنه هدفش جنجال و بحث و دعواست دنبال دعواست عروسی برات زهربشه پس چرا میخوای وارد بازیش بشی؟

این ادمارو باید وانمود کنی نمیبینی

به همسرتم میگفتی فلانی مادر اومد با پا کارتون هارو پرت کرد اون ور من وانمود کردم اصن ندیدم که حرمت بین من و مادرت بخاطر تو ازبین نره اما جلو مادرم خجالت کشیدم اخه همیشه تعریف میکردم شاخ دراورد اما به اونم چشمک زدم چیزی نگه اما خب ناراحت شو من بتو دلم خوش مادرم چجوری اروم میکردم؟

گوه میخوره اون کیه امشب کاری بهش کردم هر چی گفت زنگ بزنم حرف بزنیم گفتم نمیخام صداشو بشنوم

عاقلانه تصمیم بگیر 

اگه نری مهمونی انگشت اشاره همه میاد به سمت تو میگن عروسه خودش مشکل داره برو ولی تحویلش نگیر عروسی رو هم بگیر ولی بعدش دیگه خونشون نرو

به نظر من کش بیخود نده . این روز های قشنگ رو به خودت و همسرت زهر نکن . اگر همسرت رو دیدی بگویم عزیزم من متوجه هستم مادر جون سنی ازش رفته .می تونستم این  رفتار زشتش رو به خاطر زحمت هایی که برای تو کشیده  و اینکه دوست ندارم تو خجالت زده بشی و الان که شیرین ترین روز های ماست به کام مون تلخ به ، نادیده بگیرم اما

در حضور مادرم به زحمات شون و خودشون بی احترامی کرد و این خیلی دل من رو شکوند که باعث شد به تو زنگ بزنم . خواهش میکنم از این به بعد خودتون مادر جون و رفتار ها ش رو کنترل کنی . تو پسرشی و بهتر می شناسیش   . من تازه به خانواده شما اضافه شدم و بعضی از کار های مادر جون تو فرهنگ ما خیلی زشت و بد هست . لطفا از این به بعد تو پل بین ما و دو فرهنگ متفاوت ما باش . من دوست ندارم حرمت ها شکسته بشه . من دوست ندارم خودم و خودت ناراحت بشیم  . یک دست مبل چه ارزشی داره ؟ الان با ده تومن میشه مبل خوشگل گرفت ! پدر و مادر من این همه زحمت کشیدند ! تلوزیون خریدند پول دو دست مبل میشه ! انتخاب من نبود که تو فضای کم مبل داشته باشم ! چرا به جای احترام به انتخاب من برای زندگی خودمون باید زحمت مادرم در حضور خودش بی ارزش بشه ؟!!! من واقعا توقع چنین توهینی نداشتم !!! بگو خیلی شرمنده مامانم شدم 

این آخرش کمی بغض و پناه در آغوش همسر فراموش نشود !    

اینکار عاقلانه بود همینکه صحبت نکردی ب همسرتم بگو صحبت نکردم چون ترسیدم باز بی احترامی کنه من که بخاطر تو سکوت میکردم اما خودم رنج میکشیدم